1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyen sendikalar Beşiktaş'ta toplanıyor. Ancak polis Zincirlikuyu'dan Beşiktaş'a inmek isteyen bazı gruplara da biber gazıyla müdahale etti.
Türkiye'deki sığınmacıların iş gücü envanterinin ortaya çıkarılması amaçlanıyor Projeyle, iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve nitelikli bir işe ya da diplomaya sahip Suriy
Suriye'de Beşar Esed rejimi ve İran destekli Şii milislere karşı mücadelesini devam ettiren silahlı muhalefet içerisinde başlayan 'Nusret Cephesi' tartışması sürüyor.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Taksim'de kutlamak isteyen DİSK üyeleri, Şişli'deki genel merkez binası önünde toplanmaya başladı. Emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemi aldı�
Tanıtım amaçlı izinsiz sms ve e-posta gönderiminde sona gelinirken, bu kez de tüketicileri yurtdışından atılabilecek mesaj korkusu sardı. Yurtdışı kaynaklı bir şirketten tanıtım yapa
İsrail'deki Etiyopyalı Yahudilere karşı ırkçı uygulamaları protesto eden binlerce kişi, Kudüs sokaklarında polisle çatıştı.
Dünya Gıda Programı (WFP), Yemen'de gıda yardımlarının yakıt sıkıntısı nedeniyle yapılamadığını ve durma noktasına geldiğini belirtti.
TİB ve TÜBİTAK görevlileri hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, 2 kişinin tutuklanmasına karar verildi.
Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği, KPSS'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada 6 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.
Al Jazeera'nin haberine göre; Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Bağgöze köyünde faili meçhul kişi veya kişilerce öldürülen köy muhtarı ve geçici köy korucusu Mustafa Turhan'ın cenazesi k
İETT'den yapılan açıklamaya göre, metrobüs seferleri yarın sadece Beylükdüzü-Cevizlibağ arasında yapılacak.
'Paralel yapı' soruşturmasında reddi hakim kararı veren Metin Özçelik ile polislerin tahliyesi kararı veren Mustafa Başer ‘tutuklama’ istemiyle mahkemeye sevk edildi. Suçlama ‘terör örg�
Paralel yayın organı Samanyolu TV'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Osman Özsoy, serbest bırakıldı.
Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'ne bağlı Hannover yakınlarındaki Salzgitter kentinde bir caminin duvarı ve camlarına kırmızı boyayla gamalı haç çizildi.
Üç dilde seçim çalışması yürüten Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Mahmut Kılınç, açıklamalarda bulunarak seçildikleri takdirde Meclis yeminini değiştireceklerini söyleyerek, "A