THY Genel Müdürü Temel Kotil, yeni havalimanına 300 uçak getireceğiz açıklamasında bulundu.
Ülke genelinde saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi, 17.00'de tamamlandı
İsrail başbakanı Netanyahu, atılan roketleri başka bir örgüt üstlendiği halde Hamas'ı suçlamaya devam etti
Tel Aviv Times, seçim manipülasyonlarına erken başlayarak oy verme işleminin henüz başladığı dakikalarda provokasyon kokan bir habere imza attı.
Darbeci Sisi, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir toplantıda söyledikleri ile yine dikdatörlüğünü konuşturdu.
Çin'de meydana gelen gemi kazasının ardından başlatılan arama çalışmalarında 431 cesede ulaşıldığı, kayıp 11 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Suriye'de dört yıldır kendi halkının yaşadığı kentleri bombalayan Esed rejimi, Halep'te yeni bir katliama daha imza attı.
Uçakla seyahat edenler haklarını iyi bilmezse, havayolları da bunları saklamaya, hatta birer sır haline getirmeye çalışıyor
Diyarbakır'daki patlamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonlarına çıkmayan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Erdoğan katliama uğrayan halktan özür dilesin' dedi.
Mısır mahkemesi, Hamas'ı terör örgütü ilan eden bir alt mahkemenin kararını bozdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ardahan'da konuştu. Diyarbakır'daki patlama sonrası Demirtaş'ı aradığını fakat açmadığını belirten Erdoğan, 'Ben insani görevimi yaptım' dedi.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, kreditörlerin öne sürdüğü şartları kabul etmeyeceklerini açıkladı. Muhalefet ise şu ana kadar vaatlerin hiçbirinin yerine getirilmediğini belirter
Suriyeli muhaliflere yönelik eğit-donat programında ABD’nin programda eğitilen askerlerin sadece IŞİD’e karşı savaşmasını talep ederken, programa katılan bazı muhalif gruplar eğit dona
Bir dönem Fethullah Gülen'e en yakın isim olan Prof. Dr. Kemalettin Özdemir sessizliğini bozdu. Özdemir, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
HDP'nin dün Diyarbakır'da düzenlenen mitingde meydana gelen patlamaya ilişkin, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açıklama yapıldı.