Erdoğan'ın, Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi açılışına davet ettiği ABD Başkanı Obama'nın teklife sıcak baktığı öğrenildi.
Galler'de yapılacak seçimler öncesi hazırlanan 'oy kullanmayın, kanunu Allah'tan başkası yapamaz' yazılı el ilanları tartışmalara neden oldu
Endonezya'da günde 20 saat çalıştırılıp kafeslerde tutulan Tayland, Kamboçya, Myanmar ve Laos uyruklu 500 kişi kurtarıldı
Yemen'e yönelik hava harekatını yürüten koalisyonun sözcüsü Tuğgeneral Asiri, 25 gündür devam eden operasyon süresince Husilerin hava savunma sistemlerinin yüzde 95 ila 98'ini etkisiz hal
UNICEF, Nijerya'da güvenlik güçleriyle Boko Haram arasındaki çatışmalar nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan çocukların sayısının 800 bine ulaştığını açıkladı.
Çanakkale'de Kabatepe ile Gökçeada arasındaki deniz ulaşımını sağlayan feribot, Gökçeada Kuzu Limanı Taşocakları Mevkii'nde karaya oturdu. 188 yolcunun 13 saat sonra başlayan tahliye i�
Türkçeye yaptığı katkılarla tanınan, 'Türk Einstein' lakaplı kimya ve moleküler biyoloji uzmanı Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu, 80 yaşında ABD’nin Miami kentinde hayatını kaybetti.
Dersim isyanıyla ilgili bugüne kadar hiç bilinmeyen bir sırrı açığa çıktı. MAH’a sunulan bir istihbarat raporu, M.Kemal'in idamdan hemen önce Seyit Rıza ile gizlice bir araya geldiğini
Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ali Muhyiddin el-Karadaği, Husilerin Yemen'de darbe girişiminde bulunarak büyük bir suç işlediklerini söyledi.
CHP seçim beyannamesinde İHL'lerin önünü kapatacak 13 yıllık kesintisiz eğitim de yer aldı
KKTC cumhurbaşkanı seçiminde adayların seçilebilmek için gereken oy oranına ulaşamaması nedeniyle seçimler ikinci tura kaldı.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Rusya ve İran'ın S-300 anlaşmasıyla ilgili Putin'le bir hafta içerisinde ikinci kez telefonda görüştü.
Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Ermeni meselesinde Türkler ile Ermeniler arasındaki en önemli anlaşmazlık noktalarını sıraladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ATO Congresium'da düzenlenen porgramda, seçim bildirgesini açıkladı. Kılıçdaroğlu zorunlu din dersini kaldırarak seçmeli hale getireceklerini sö
IŞİD, bir grup Etiyopyalı Hıristiyan’ın boğazlarının kesilerek, diğer bir grubun da başlarına kurşun sıkılarak öldürüldüğünü gösteren görüntüleri yayınladı.