Fransa Savunma Bakanı Le Drian, "IŞİD, koalisyon güçlerinin birlikte hareket etmesi sayesinde Irak'ta geri çekiliyor" dedi.
de Mistura'nın Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi heyetini, görüşmeleri bitirmekle tehdit ettiği öğrenildi
Başbakan Davutoğlu Suudi Arabistan temaslarının ardından Riyad'ta önemli açıklamalarda bulundu
Rusya'ya ait 1 adet SU-34 uçağı dün saat 11.46'da Türkiye hava sahasını ihlal etti. İhlal sonrası Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve bağlı Amasya, Ankara,Balıkesir, Diyarbakır ve Malatya a
Cengiz Alğan, Serbestiyet.com’daki köşesinde HDP’li bir kısım vekilin uğruna açlık grevine yattığı “Vahşet Bodrumu” söyleminin gerçeklik ve tutarlılık düzeyini analiz ediyor.
Suriye İçişleri Bakanlığı, başkent Şam’daki bir Şii bölgesine yapılan saldırılarda 30 kişinin öldüğünü, 40 kişinin de yaralandığını duyurdu.
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi sözcülerinden Mahos, 'Rusya, rejime destek vererek güç dağılımını değiştirmek istiyor ancak müzakerelere yön veremeyecek' de
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Rus uçağının Türk hava sahasını ihlâlini kınadı; "Eğer angajman kurallarına uyulmuyorsa ve bunun da gereğinin yapılması bizim beklentimizdir" dedi.
Rus uçağının hava sahasını yeniden ihlal etmesi dünya medyasında geniş yer buldu
Müslümanlık, suskunluk dönemini çoktan aştı. Bundan dolayı yeni anayasa yapılmaya çalışılırken Müslümanlık konuşmalı ve kendi taleplerini, iddialarını ve söylemlerini ortaya koym
Bugün Mısır’da DAEŞ saldırıları sonrası barışçıl bir muhalefet ve direniş sergileyen İhvan ve 6 Nisan Hareketi yasaklanırken, bu saldırılar bahane edilerek yeni çıkarılan terörle
Manisa'nın merkez Şehzadeler İlçesi'ndeki CHP binasında geçtiğimiz günlerde hizmete giren mescide karşı bazı parti üyelerinin başlattığı laiklik nöbeti devam ediyor. Nöbete öncülü
Dışişleri Bakanlığı, Rusya Hava Kuvvetlerine ait bir adet SU-34 uçağının dün saat 11:46'da Türk hava sahasını ihlal ettiğini açıklamasının ardından Rusya'da ilk açıklama geldi.
İstanbul Beşiktaş'ta polis, hareketlerinden şüphelendiği ve "Dur" ihtarında bulunduğu sırt çantalı bir kişiyi, uyarılarını dikkate almayınca bacağından vurarak durdurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır ihlali yapan Rus savaş uçağı ile ilgili olarak 'Böyle devam ederse Rusya sonuçlarına katlanır' dedi.