FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili davada savunması alınan 11 sanık, iddianameye giren delilleri inkar etti.
Başbakanlık Başmüşaviri Birol Erdem ile eşi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmak suçundan gözaltına alındı.
Ama, asıl düşündürmesi gereken, anti-emperyalist nutuklar atanların, henüz de en büyük emperyalist güç olan USA emperyalizmimin bayrağı altında bir silahlı mücadeleye katılmasıdır.
İran'ın güneyindeki Şiraz kentinde, henüz nedeni belirlenemeyen büyük bir patlama gerçekleştiği bildirildi.
Fakat şunu özellikle belirtelim ki emperyalist ABD’nin ihanet çeteleriyle işbirliğinden yararlanarak çizmek istediği haritada kurdurmak istediği devlet gerçekte bir Kürt devleti değil kür
Şimdi daha iyi görüyoruz, anlıyoruz ki, bu kirli oyunda FETÖ ve PKK yine el eleydiler. Marksist örgütlerin arkasında kapitalist sermaye grubları vardı.
Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) finans sağladığı iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonun, göreve başladığı Ağustos 2014'ten bugüne kadar kadar Irak ve Suriye'deki operasyonlarında 484 sivilin "yanlışlıkla" ölüm
Adana'nın Kozan ilçesinde bir olaya müdahale etmeye giden askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.
İstanbul'daki "ana darbe davası”nda, darbe gecesi yayınlanan atama listesinde İstanbul Valisi olarak görevlendirilen tutuklu sanıklardan eski Hava Harp Okulu Komutanı Tuğgeneral Fethi Alpay s
İstanbul Polisi, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ soruşturması kapsamında, basketbolcu firari FETÖ'cü Enes Kanter'in babası Mehmet Kanter'i gözaltına aldı.
Suriye'de Beşşar Esed rejimi, ülkenin güneyindeki Dera ilinde askeri muhaliflerin ele geçirdiği yerleri geri almak için bölgeye yoğun askeri sevkiyat yapıyor
Ankara Üniversitesi'nde bölücü terör örgütü yandaşlarının kampüse asılan üzerinde helikopter kazasında hayatını kaybeden şehitlerin isimlerinin yazıldığı pankartı yırtması ve
Alman hükümetinin, Türkiye ile gerilimin aşılamaması halinde İncirlik’ten askerlerini çekmek için ABD'den lojistik destek talep ettiği ortaya çıktı.
ABD'nin üzerinde baskısını arttırdığı NATO'nun, IŞİD'e karşı mücadele koalisyonuna katılma kararını eleştiren Putin, ‘Suriye'nin NATO eliyle bölünmesine karşı çözüm Rusya- Tü