Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir konumdayım." dedi.
Endonezyalı Müslümanlar Ramazan Bayramı'nı havai fişekler, ilahiler ve kutlamalarla karşıladı.
Suriyeli muhalifler ve İran destekli gruplar arasında çatışmaların sürdüğü Dera'da İran Devrim Muhafızları Generali Ali Ekber Arabi öldürüldü. Rejim kaynakları Ali Ekber Arabi'nin ö
Etiyopyalı Müslümanlar, Ramazan Bayramı için Afrika’nın en büyük pazarı olan ve her çeşit ürünün bulunduğu Merkato Pazarı’nda buluştu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, terör örgütü PYD/YPG’ye silah verilmesinin büyük bir hata olduğunu ve bu silahların Türkiye için tehdit haline gelebileceğini belirtti.
Musul'daki Musenna Çarşısı'na girmeye çalışan DEAŞ mensubu 2 terörist kendisini patlattı. Olayda 3'ü polis 8 kişi hayatını kaybetti, 19'u yaralandı.
İddianamede eski komutan tuğamiral Ekici'nin kendilerini saklamaları durumunda asker arkadaşına kişi başı 50 bin veya 75 bin dolar verebileceğini teklif ettiği yer alıyor.
Arnavutluk'ta halk, ülkedeki muhalefetin yaklaşık üç ay süren protestosu ve meclis çalışmalarının boykotundan sonra 18 Mayıs'ta Arnavutluk Başbakanı ve Sosyalist Partisi (PS) Genel Başk
Yemen hükümeti Husilerden alınan bölgelerde, BAE tarafından desteklenen güçlerin denetiminde "gizli hapishaneler" bulunduğu ve burada insan hakları ihlalleri gerçekleştirildiği yönündeki
Katar, FETÖ ile iltisakları belirlenen 45 kişiyi ülke dışına çıkardı. Türk vatandaşı olan şüpheliler Türkiye'ye giriş yaptıkları anda gözaltına alındı.
ABD'nin Filistin'de kaçırılan Amerikalılardan sorumlu tutarak başına 5 milyon dolar ödül koyduğu Hapilon'un iddiaların aksine Filipinler'de olmadığı açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toprak bütünlüğümüze ve milli birliğimize göz dikenler ile onların gönüllü ya da kiralık maşalığını yapanlar, hatalarını anladıklarında hepsi için ço
İstanbul Valiliği, "Yapılan değerlendirme sonucunda, düzenlenmek istenen yürüyüşe izin verilmeyecektir" diye açıklamada bulundu.
Bingöl kırsalında PKK'lı teröristlerin araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu yaralanan Üsteğmen Kalafat, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın talimatı üzerine, gıda zehirlenmesi şüphesinin yaşandığı Manisa'daki 1'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç görevinden alındı