İtalyada Yargıtay, bir marketten gıda ürünleri çalan aç bir evsizin yaptığının suç olmadığına hükmederek, hakkındaki cezaları kaldırdı.
Irak sınırındaki 1 askerin şehit düştüğü terörist saldırı sonrası başlatılan operasyonda şimdiye kadar 6 terörist öldürüldü.
DAEŞ'in saldırısına karşılık veren peşmerge güçleri 80 teröristi öldürdü, örgüte ait 25 aracı da imha etti.
İranlı eski milletvekilleri, ülkenin dini lideri Hamaney'e hitaben bir mektup kaleme alarak, muhalif liderler Mehdi Kerrubi, Mir Hüseyin Musevi ve eşi Zehra Rahneverd'in ev hapsinin kaldırılmas
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş dokunulmazlıkların kaldırılması durumunda ne polise ne de mahkemeye ifade vermek için gitmeyeceklerini söyledi
IŞİD'in son zamanlarda Türkiyeye yönelik saldırılarını değerlendiren isimlerin yorumu: Türkiye duvarını zayıflatmak'
Suriye'de önde gelen muhalif gruplardan İslam Ordusu'nun kuzey cephesi komutanı Faris, PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin Halep merkezdeki muhaliflerin İdlib ile bağlantısını kesme girişimler
Türklere vizesiz Avrupa yolunun açılması durumunda uygulamaya girecek düzenlemeye göre, bütün AB vatandaşları da Türkiyeye vizesiz seyahat edebilecek.
Suriye'de son 13 günde 76 çocuğu katleden Esed rejimi, geçen haftaki hastane saldırısında Halep'in tek çocuk doktorunun da ölümüne sebep oldu.
Esed/Hamaney rejimi, yaklaşık 2 haftadır Halep'i çetelerden koruyan devrimcilere ve şehrin içindeki sivillere saldırıyor. Rus uçaklarının ve İrandan gelen çetelerin de desteğiyle Esed,
HDP'liler dokunulmazlıkların kaldırılması teklifinin görüşüldüğü komisyonu "Biji serok Apo" sloganlarıyla terk etti. HDP'liler ayrıca "PKK gerilla marşı" isimli marşı da söyledi.
Giresundaki saldırıda ağır yaralanan Adil Bülbül, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Tunus İrade Hareketi ve Nahda Hareketi partileri saldırıları kınadı
Ruslar, Ukraynanın büyükelçilik binası önünde provokasyon düzenledi
Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki askeri üs bölgesine PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda 2 asker şehit oldu.