ABD'nin Chicago kentinde hafta sonunda gerçekleşen silahlı saldırılarda 14 kişi öldü, 39 kişi yaralandı.
DEAŞ, Enbar'a bağlı Hadise ilçesinde 3 intihar saldırısı düzenledi.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde AK Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK'lı terörist tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi.
Bağdat'ta meydana gelen bombalı saldırılarda 7 kişi öldü, 26 kişi yaralandı
Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde PKK'lıların düzenlediği havanlı saldırıda bir asker şehit oldu.
Suriye'nin Halep kent merkezindeki 300 bin kişiyi rejim kuşatmasından kurtarmaya çalışan muhalifler 3000 Konut mahallesine girdi. Muhaliflerin bu mahalleyi tümüyle kontrol etmesi durumunda, ku
Musul Operasyonu sürürken, DAEŞ'in hava saldırılarından korunmak için yerleşim birimlerinin altında metrelerce uzunluktaki tünelleri açmada kullanıldığı makine ele geçirildi.
Polis noktasına roket atarla saldırıp 2 polis memurunu yaralayan 3 PKK'lı terörist yakalandı.
Diyanet İşleri Başkanlığından, kış saati uygulamasının kaldırılması nedeniyle yapraklı takvimlerdeki namaz saatlerine de dikkat edilmesi gerektiği uyarısı yapıldı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Aydın'da silahlı saldırıya uğradı.
Şii milis gücü Haşdi Şabi'nin, Irak'ın Musul kentine bağlı Türkmen kenti Telafer'i kuşatmak için hazırlığa başladığı bildirildi.
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ hakkında "kaçma şüphesiyle" yurtdışına çıkış yasağı konuldu. HDP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Avukatlarımız bu yasağın kaldır�
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lılar tarafından düzenlenen saldırıda 3 asker şehit oldu, 5 asker ise yaralandı.
SETA Dış Politika Araştırmacısı Can Acun, muhaliflerin Halep kuşatmasını kaldırmak için başlattığı operasyonun çok önemli olduğunu vurgulayarak bunun Halep'in kaderini belirleyeceği
Halep'teki hava saldırıları nedeniyle eleştirilen Rusya, 14 yeni üyenin belirleneceği BM Genel Kurulu'nda yapılan oylamada, BM İnsan Hakları Konseyi üyeliğine tekrar seçilemedi.