Myanmar yönetiminin Arakanlı Müslümanlara yönelik uyguladığı saldırılar, Çin'i memnun etti. Devlet medyası, bunun sadece bir iç mesele olduğunu ve memnun ettiğini yazdı.
Japonya'da yayın yapan Asahi Shimbun adlı gazete, Türkiye'nin neden s-400 aldığı ile ilgili bir habere yer verdi. Gazetede yer alan habere göre, Türkiye ABD'ye güvenmediği için s-400 almaya
Ağrı'nın Diyadin ilçesi kırsalında, üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik hava harekatı düzenlendi.
Irak'ın güneyindeki El Nasıriyye kentinde meydana gelen iki intihar saldırısında 50 kişi öldü, 80 kişi de yaralandı.
Türkiye'de otomobil sayısı 12 milyona yaklaşırken ortalama her 6,8 kişiye bir otomobil düştüğü belirlendi. Ankara, her 4 kişiye düşen bir otomobille yoğunluğu en fazla il olarak kayıt
Dışişleri Bakanlığı, THY Atina ofisine yapılan saldırıyı 'Ruvikonas' isimli bir örgüt üstlendiğini açıkladı.
Kamerun'da, terör örgütü Boko Haram'ın bir camiye düzenlediği terör saldırısında 4 sivil öldü.
Myanmar yönetimi, ordu ve Budist milliyetçilerin saldırısı altındaki Arakan'da yakılan Müslüman köylerin durumunu "terk edilmiş" olarak açıkladı.
IKBY'nin 25 Eylül'de gerçekleştireceği bağımsızlık referandumu için İsrail'den destek aldığı yorumlarına yeni bir iddia eklendi. Buna göre Barzani'nin referandumda İsrail’den gelecek
Son dakika! Suriye'de silah, patlayıcı ve canlı bomba eğitimi aldığı belirtilen terör örgütü DEAŞ mensubu, Gaziantep'te operasyonla yakalandı.
Türkiye'nin Afrin harekatı hazırlıklarını sıklaştırması terör örgütünün şehirde olağanüstü hale geçmesine neden oldu. PKK'nın Arap unsurların bulunduğu karargahların önünde t
İspanya'nın Barcelona kentinde güvenlik güçleri, terör saldırısı şüphesiyle bazı noktalarda güvenlik koridorları oluşturdu.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda bir güvenlik korucusu şehit oldu, 3 güvenlik görevlisi yaralandı.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığına bağlı 164 asker karın ağrısı ve ishal şikayetiyle hastanelere kaldırıldı.
Türkmen gazeteci Reşat Salihi, Dağ II filminde DEAŞ'lıların saldırısına karşı direnen Çardaklı köyünün PKK'lı teröristler tarafından işgal edildiğini öne sürdü.