İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı Hasköy'de bir gecekondunun kömürlüğü ile çatı aralığında el bombası ve uzun namlulu silahlar bulundu.
CHP Sözcüsü Haluk Koç'un sekreteri Eda Özkara'nın öğretmen eşi Levent Özkara tartıştığı komşusu Aytekin Koçak tarafından tarafından silahla vurularak öldürüldü.
Antalya'da geçen Eylül ayında yasadışı dinleme operasyonu kapsamında tutuklanan, bir üst mahkemeye itiraz sonucu serbest bırakılan 7 rütbeli polis ile ABD'de olduğu için gözaltına alın
Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde bugün saat 12.19'da Richter Ölçeği'ne göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Çanakkale ve Yalova'da dahissedildi.
Suud Kralı Abdullah Bin Abdülaziz'in cenaze töreni Erdoğan ve Sisi'yi darbeden sonra ilk kez bir araya getirecek. Erdoğan, BM'de Sisi'nin olduğu yemeğe katılmamıştı
Diyarbakır'da, durumu ağır hastalara tedavi gördükleri hastanede din görevlilerince 3 dilde manevi destek hizmeti sunuluyor.
İslam karşıtı Pegida hareketinin liderlerinden Lutz Bachmann'ın sosyal medyadaki 'Hitler pozu'na gelen tepkiler üzerine istifasının ardından gözler hareketin geleceğine çevrildi.
Suudi Arabistan'ın yeni Kralı Selman bin Abdulaziz açıklamada bulundu.
ECB'nin açıklamaları sonrasında bir saatlik sürede 20 dolardan fazla artan altında son durum...
Mevsim normallerinin üstünde devam eden sıcaklıklar hafta sonundan itibaren yerini yağmur ve kara bırakacak.
Yemen'deki silahlı Husilerin, meclis binası, bazı bakanlar ile Milli Güvenlik Birimi Başkanının evlerini kuşattıkları bildirildi.
Bazı dağıtım şirketlerinin sayaç okuma sürelerini uzattığı gerekçesiyle bu ay abonelerin elektrik faturası şişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Somali ziyareti öncesi 70 kişiden oluşan Türk heyetinin kaldığı otele yönelik bombalı araçla intihar saldırısı düzenlendi. Stratejik saldırının yeri ve z
Suriyeli bir çocuk, Şirinevler Burger King'de müşteriden artan patatesleri aldığı için şube müdürü tarafından dövüldü.
Suudi Arabistan Kralı Abdullah yaklaşık 20 yıl süren iktidarında ülkede ‘modernleşme’ adını verdiği süreci hayata geçirirken, tahtını tehlikeye sokan Arap Baharı rüzgarını dindirm