Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergei Ryabkov, Baas rejimi lideri Esed’in geleceğinin ne olacağına dair tartışmaları erteleme kararı aldıklarını açıkladı
Azerbaycan ordusu, devam eden çatışmalarda Ermeni güçlerin komuta karargahını imha etti.
Fiziksel özellikleriyle dalga geçme, isim takma, dışlama, şiddet... Okullarda çocukların birbirine yönelttiği bu davranışlara akran zorbalığı deniyor. Okullarda farkedilmeyen ve önemsen
Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, NASA'nın Türkiye'ye yönelik kuraklık analizlerini eleştirdi. Eroğlu, 'NASA da kim? Biz onlardan iyiyiz' dedi.
Diyarbakır Çınar'da meydana gelen saldırıyı planlayan terörist yine Güneydoğu'da eylem hazırlığında.
Düzce İl Başkanı’na saldırıda AK Parti’yi suçlayan CHP’nin, saldırıyı gerçekleştiren CHP’liyi, saldırıdan 5 gün sonra apar topar “ihraç” ettiği ortaya çıktı.
Talebin, FOX ana haberdeki bir görüntü üzerinden gündeme geldiği öğrenildi
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.
Terör örgütü PKK'nın saldırıları nedeniyle yaşamın kesintiye uğradığı il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlardan Ankara'ya şikâyet yağıyor.
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında devam eden çatışmalarda Azerbaycan ordusundan üç asker şehit oldu.
Nusaybin'de şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Akdemir'in cenazesi, memleketi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde toprağa verildi.
Yeni çadır kent kurulması çalışmalarına karşı çıkan, HDP'lilerin de aralarında bulunduğu grup ortalığı savaş alanına çevirdi.
Obama, Türkiye'yi eleştiriyor ancak ABD’de ulusal güvenlik nedeniyle gazeteciler ceza alıyor ve kaynaklarını açıklamaya zorlanıyor.
Adana'da, terör örgütü PKK'nın sözde öz yönetim sorumlusu olduğu ileri sürülen bir kişi tutuklandı.
Paralel yapı iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 6'sı tutuklandı