Özel sektörün yanı sıra kamu kurumları da istihdam için harekete geçti. Bu yıl kamuya 45 bin memur ataması yapılacak. İşte kurumlar ve alınacak personel sayıları...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından bu yıl yapılması planlanan rüzgar ve güneş Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları ihaleleri için aday bölgeler belirlendi
Zeytin Dalı Harekâtı’nın beklenenden kısa sürede sonuçlanması, harekât sonrası planlamaların da öne alınmasının yolunu açtı. Bu kapsamda yeniden yapılandırılan ÖSO gücünün say
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 20 Ocak'tan bugüne Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Afrin'de bütün köylerin kontrol altına alındığını açıkladı.
YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç:- 'Türk akademisi, gerek ülkemizin güvenlik politikaları inşasında gerekse savunma sanayine yönelik Ar-Ge çalışmalarında Türk Silahlı Kuvvetleri ile ihtiya
Bakan Fakıbaba, özelleştirme ihalesine alınan Bor Şeker Fabrikasına ilişkin, "Şeker fabrikasına gelince, özelleştirmenin çiftçi kardeşlerimize bir zararı olmayacak. Buna inanarak söyl�
İnternet üzerinden faaliyet yürüten ve Çiftlik Bank benzeri yapılanmayla üyelerinden para topladığı öne sürülen Kayseri merkezli firmanın 3 yöneticisi gözaltına alındı.
Dışişleri Sözcüsü'nün yaptığı son dakika açıklamaya göre, Dışişleri Müsteşarı haftaya Washington'a gidebileceği aktarıldı.
Güney Kore'de, kamu görevlilerinin fazla mesai yapmalarını önlemek için çalışanların bilgisayarlarının cuma günü akşam saatlerinde kapatılması kararı alındı.
Filistinli cesur kız Ahed'in babası Basim et-Temimi, "Eğer 'Menheli' kararı alınırsa Ahed, 28 Temmuz'da serbest bırakılabilir." dedi.
Afrin’de yenilen PKK’nın, Irak’ta Kandil ve Sincar’daki 17 kampta olan üst düzey yöneticiler ile 2 bin teröristi Şemdinli ve Çukurca’ya sızdırma girişimine dair istihbaratla, TSK hareke
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD'nin gümrük vergilerinin kapsamını genişletmesi halinde bunun Çin ekonomisine zarar vereceğini duyurdu.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında gözaltına alınan FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' firari Adil Öksüz'ü serbest bırakan eski hakim Çetin Sönmez'in yarg
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede ikili ve bölgesel konular ele alındı.
Boğaziçi Üniversitesi'nde, Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için stant açan ve program düzenleyen öğrenci grubuna saldırdıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.