İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Elimizde PKK'nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisi var ve 14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen mesajda, yaklaşık bir ay hiçbir eylem yapmayacakların
FBI, Clinton'ın, ABD Dışişleri Bakanlığı döneminde kişisel e-mail hesabında devlete ait gizli bilgiler içeren yazışmalar yapmasıyla ilgili soruşturmayı yeniden açtığı bildirildi.
Yemen Dışişleri Bakanı el-Mihlafi, Husiler ile devrik Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih yanlısı güçleri "bölgesel savaş çıkarmaya çalışmakla" suçladı.
IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani, Musul'un DEAŞ'ten temizlenmesinin ardından Bağdat yönetimi ile masaya oturarak bağımsızlığı görüşeceklerini kaydetti.
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Musul'dan Türkiye'ye büyük bir göç beklemediklerini dile getirirken olası hareketlere karşı hazırlıklı olduklarını ifade etti
Açıklama Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan geldi. Net bir şekilde karar aldıklarını belirten Lavrov, ABD'nin bu kararı destekleyeceğini düşünüyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'ByLock listesi temizlenerek savcılığa gidiyor' iddiasına Başbakan Yıldırım yanıt verdi.
Pakistan Başbakanı Şerif, "Pakistan, Katar ve Türkiye askeri teçhizat üretiminde ortaklık kurabilir." dedi
ABD Savunma Bakanı Carter, ABD Başkanı'ndan aldığı emirle dünyanın çeşitli bölgelerinde suikast, infaz ve adam kaçırma gibi operasyonlar yürüten suikast timinin Musul'a gönderildiğini
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Barzani “PKK’nın Şengal’de ikinci bir Kandil kurmasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Ne yaparsanız yapın artık boş. Bu millet artık uyanmıştır. Bu milletin ne kadar büyük bir millet olduğunu, devletle milletin iç içe geçip kayna
Pakistan Başbakanı Şerif, Katar ve Türkiye ile aralarındaki üçlü işbirliğinin önemine dikkati çekerek askeri teçhizat üretiminde ortaklık kurabileceğini belirtti.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Kırım'a gitmesi sonrası Ukrayna'nın Rusya Dışişleri'ne protesto notası göndermesine dair bir soruyu yanıtla
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, UNICEF tarafından dile getirilen, Suriye’nin İdlib bölgesindeki bir okula düzenlenen Rus hava saldırısının görüntüleri için montaj