Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Kuzey Irak sınırında bulunan üs bölgesine taciz ateşi açan PKK'lı gruptan bir terörist açılan ateşle öldürüldü.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın bakanlık bünyesinde 20 yıldır sürdürülen iftar programı etkinliğine bu yıl izin vermemesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki geldi
İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström, Rusya'nın İsveç'i herhangi bir nedenle tehdit edemeyeceğini söyledi.
Başbakan Yıldırım, "Hep birlikte sorunları ele alacağız, ortak akılla çözümler geliştireceğiz. Çünkü ülkemizin buna ihtiyacı var." dedi.
RTÜK, arkadaş bulma yayınları ile cinsel içerikli ve gıda takviyesi gibi ürünlerin satışı gibi uygunsuz yayın yapan 49 uydu kanalına tarihinin en ağır cezalarını verdi.
Erdoğan, YPG ile ilgili 'Bizden sınırlarımız boyunca, gözümüz göre göre bir terör devleti kurulmasına sessiz kalmamızı bekleyenler kusura bakmasınlar. Bizi hiç tanımamışlar demektir
Kuzey Keşmir'de yaşanan saldırıların ardından cep telefonu hizmetleri yasaklandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti.
Mahkeme, Giuliani ve Mukasey'in, 'muhtemel çıkar çatışması durumunda haklarından feragat ettiğini' belirten Sarraf'ın avukatlığını yapabileceğine hükmetti
Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyayev ülkesine siyasi sığınma talep edenleri kabul edeceği yönetmeliği imzaladı.
Filistin parlamentosundaki Hamas milletvekilleri 41 bin dolarlık aylık maaşlarını böbrek ve kanser hastalarının tedavisi için bağışladı.
Rusya Tarım Bakanı Aleksandr Tkaçev, Türkiye'nin Rus buğdayı ithalatına yönelik kısıtlamaları kaldırdığını açıkladı.
Trump'ın ABD'nin İsrail'deki büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacak yasadan 'geçici olarak' vazgeçtiği bildirildi.
Gazeteci Hüsnü Mahalli'nin, sosyal medya üzerinden ''Cumhurbaşkanına hakaret'' ve ''kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevinden dolayı hakaret'' suçlarından, 7 yıl 4 aya kadar ha