Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuşuyor.
Malatya’da yargılanan FETÖ mensubunun ByLock mesajları, Türkiye aleyhindeki uluslararası kampanyalara verdiği destek ile vakıflara sızma girişimini ortaya çıkardı. Ortaya çıkarılan bir
Uzmanlar Türk savunma sanayisinin Güney Asya ve Pasifik ülkelerinin gözdesi haline geldiğini belirtiyor. Helikopterlerini yenileyecek Pakistan, üzerinde anlaşılan 30 tane T-129 Atak helikopter
İngiltere'de muhalefet partisi, Angela Merkel'in düştüğü zor durumdan yararlanılması için Başbakan Theresa May'e baskı yapmaya başladı.
BM Genel Sekreteri Guterres, Libya'da Afrikalı göçmenlerin köle olarak satıldığı iddialarına ilişkin yayınlanan videoların "dehşet verici" olduğunu söyledi.
Müslümanların son yıllarda ihmal ettikleri en önemli görevlerden biri “emr-i bi’l-ma’rûf ve nehy-i ani’l-münker”dir. Oysa ma’rûfu (İslâm’ın emrettiği, iyi dediği her şeyi) emretm
Okan Müedirrsoğlu, Soçi’de Putin ve Ruhani ile ortak zirveye katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kapsamlı bir PYD dosyası ile masada yer alacağını söyledi.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Kuzey Kore ile yaşanan gerginlik ile ilgili olarak "Diplomasi için hala ümidimiz var" dedi.
Fed Başkanı Janet Yellen, halefi Jerome Powell'ın göreve başlamasını takiben Fed'in Yönetim Kurulu'ndan ayrılacağını açıkladı. Yellen'in istifa etmemesi halinde 2024'e kadar Fed'in Yön
Kütahyalı'nın dün akşam yaptığı ve büyük tepki alan yorumları sonrasında Beyaz Futbol programındaki yorumculuk görevine son verildi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, NATO tatbikatında Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resimlerinin kullanılması olayının soruşturulması gerektiğini bildirdi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) eski başkanı Mesut Barzani, Irak Federal Mahkemesi'nin gayrimeşru referandumu iptal kararının 'siyasi ve tek taraflı' olduğunu savundu.
Diyarbakır'da bulunan PKK'lı teröristlere ait üzerlerinde 'şehit' ifadesinin yanısıra örgütü simgeleyen slogan ve falamaların bulunduğu mezar taşları değiştirildi.
Suriye Müzakere Yüksek Komitesi (MYK) Genel Koordinatörü Hicab, Aralık 2015'ten beri yürüttüğü Genel Koordinatörlük görevini bıraktığını açıkladı
Almanya'da genel seçimin ardından yapılan koalisyon ön görüşmelerinden sonuç alınamamasının ardından Başbakan Angela Merkel, erken seçim çağrısında bulundu. Merkel, azınlık hüküm