Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sarah Sanders, FBI'ın standart protokolün ötesine geçtiğini savundu. Mahkeme, Flynn hakkında verilecek hükmün belirleneceği yeni duruşmanın ileri bir tarihte y
İngilizler gibi Fransızların da Fransa’da yaşayan ve kendisini Müslüman olarak tanımlayan-İslam inancına bağlı kişilerin sayısını olduğundan fazla gördüğünü ortaya koyuyor
Uzun geçmişi olan Kosova-Sırbistan gerilimi son dönemde yüksek seviyede seyrediyor. Bölgedeki son gelişmelerin bundan sonra iki ülke arasındaki gerilimi nereye taşıyacağı merak konusu.
Belçika Başbakanı Charles Michel, istifa kararı aldığını bildirdi.
AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker'ın "Avrupa'nın Afrika'da Çin ya da başka aktörlere oranla çok daha görünür" iddiası, Afrika Birliği Konseyi Başkanından beklenmedik bir tepki al
New York Başsavcısı Barbara Underwood, vakfın kapatılacağını duyurdu, birçok konuda "şok edici derecede" kanunsuzluğa rastlandığını belirtti
Arap Birliği, Filistin'in talebi üzerine "Batı Şeria'daki gerginliği" görüşmek üzere olağanüstü toplandı.
Birleşik Malay Ulusal Organizasyonu lideri Ahmad Zahid Hamidi başkanlığı bıraktı
Lübnan Dışişleri Bakanı Cibran Basil, sorunun tek çözümünün "ana vatana güvenle geri dönüş" olduğunu söyledi
ABD Başkanı Donald Trump, Uzay Kuvvetleri Komutanlığının kurulmasını öngören Başkanlık Talimatnamesi'ni imzaladı. Pentagonun bu yıl yayımladığı Ulusal Savunma Strateji Belgesi'nde, "
Fransa’da emekliler, Maliye Bakanlığı önünde hükümet karşıtı gösteri düzenledi.
Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na planlanan büyük taşınma öncesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan başkanlığında toplantı yapıldı.
ABD Başkanı Donald Trump Twitter hesabı üzerinden Twitter, Facebook ve Google’ı Demokrat Parti yanlısı olmak ile suçladı.
Yemen ordusu, ülkenin doğusundaki Marib ilinde Husilere ait İran yapımı insansız hava aracı (İHA) düşürdü.
TBMM Genel Kurulu'nda, Hazine ve Maliye Bakanlığının 2019 yılı bütçesi görüşüldü. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak görüşmelere katılarak konuşma yaptı.