Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Fatih Camii'nde sela okuyan imam Yılmaz Ayazoğlu'nu dövdükleri iddiasıyla yargılanan 60 yaşındaki Cafer Ş. ve oğlu 25 yaş�
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de basın toplantısında konuştu.
Irak'ta Kerkük'ün kuzey batısında bulunan noktada Peşmerge ile Irak güçleri arasında çatışma çıktı. Geri çekilen Peşmergeler, Irak ordusunun Erbil'e ilerleyişini durdurmak için Küç
Pentagon Sözcüsü White, PKK elebaşı Öcalan’ın posterinin Rakka'daki meydana asılmasına ilişkin soruya, "SDG ile çalışıyoruz" cevabını verdi.
Arakan'ın Buthidaung kentindeki iki caminin saldırılar sonrası talan edilmiş hali sosyal medyadaki görüntülere yansıdı
Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü(OECD) "Daha uzun yaşam, hayatın bir noktasında işsiz kalma ve daha düşük gelir anlamına geliyor" uyarısı yaptı.
İsmail Küçükkaya’nın Bakan Kaya ve eşi ile ilgili ByLock iddiasını inceleyen Emniyet birimleri, Küçükkaya’nın bir isim benzerliğinden yararlanmaya çalıştığını belirledi.
11 yaşındaki Gitanjali Rao, bu yılın 3M Genç Bilim İnsanı Yarışması'nı kazarak Amerika'nın ödül alan en genç bilim insanı oldu.
Irak'ın kuzeyi Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde, hudut hattındaki üs bölgelerine ve karakollara saldırı hazırlığında olan 4 terörist etkisiz hale getirildi.
Hatay'ın Samandağ ilçesi Çevlik sahilinde bulunan sahil güvenlik karakoluna teröristler tarafından taciz ateşi açıldı. Karakolda bulunan askerle anında karşılık verdi. Saldırıda ölen
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT WORLD FORUM'da katıldığı oturumda dünyadaki katliamlara ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
Kırgızistan ve Kazakistan hükümetlerinin her iki tarafın vatandaşları ve ulaşım araçları için sınırı geçiş konusunda yeniden anlaştığı bildirildi
Üst düzey bir KYB yetkilisi, KDP'ye yakın medyayı yalanlayarak Kerkük'te durumun sakin olduğunu, kent sakinlerinin günlük hayatlarına devam ettiklerini söyledi.
Bağımsız Bosna Hersek'in ilk cumhurbaşkanı merhum Aliya İzetbegoviç'in vefatının 14. yıl dönümünde, başkent Saraybosna'daki Kovaçi Şehitliği'nde bulunan kabri başında anma töreni d
Bulgaristan’daki okul çağına gelmiş 275 sığınmacı çocuktan 173'ü okula gitmiyor