Yunanistan'ın iade etmediği 8 darbeci için İstanbul'da mahkeme yakalama kararı çıkardı.
Mahkeme, usulüne uygun çağrı kağıdı tebliğine rağmen duruşmaya katılmayan sanık Hakan Şükür hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasına karar verdi.
Yunanistan Yüksek Mahkemesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye'ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi.
AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, eski milletvekili Abdurahman Kurt ve Mehmet Emin Ekmen, Ahmet Türk'ün kelepçeli fotoğrafına tepki gösterdi.
Suudi Arabistan’ın önde gelen gazetelerinden El-Cezire yazarı Muhammed Al-i Şeyh, 24 Ocak’da yayınlanan yazısında Filistinlilerin silahlı mücadeleyi bırakması gerektiğini ve önlerinde S
Kartal'da devlet hastanesine silahlı bir kişi "Alaattin Çakıcı'ya yanlış yapılmaz" diye bağırarak saldırı düzenledi
ABD'nin New York kentinde, Trump'ın Müslümanlara seyahat yasağına ilişkin olası kararı protesto edildi.
DEAŞ'ın 5 ay önce kaçtığı sırada ateşe verdiği Musul'un Kayyara kasabasındaki ham petrol kuyularından 11'indeki yangın sürüyor. Yetkililer, 5 aydır süren yangının Irak’a milyonlarc
CHP'li Aykut Erdoğdu, referandumda oy hırsızlığının konuşulduğunu, sandıklara son ana kadar sahip çıkacaklarını söyledi.
Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki bir mezarlıkta silahla vurularak öldürüldükleri belirlenen 3 erkeğe ait cesetler bulundu.
Suriye’de eski adı Nusra Cephesi olan Şam’ın Fethi Cephesi’nin saldırısına maruz kalan muhalif gruplar, bir diğer etkili grup olan Ahrar-u Şam'a katılma kararı aldı.
MHP'den ihraç edilen eski İstanbul Milletvekili Meral Akşener, ihraç kararının iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu
Mübarek rejimine son veren halk devriminin sembolü Tahrir Meydanı, geçen altı yılda devrimi yansıtan izler silinerek, çehresi değiştirilmesine rağmen o günlerin "sessiz tanığı" olmayı
Adamın biri iç çamaşırı satan bir Yahudi’nin mağazasına girer ve vitrinde duran siyah sütyeni işaret ederek “kaç para?” diye sorar.
Paranın yönünü izle, dünyanın nereye gittiğini görürsünüz.