Başbakan Davutoğlu, bayram namazının ardından açıklama yaptı.
Müslümanlar bugün (3 Ekim) sabah namazı ile birlikte teşrik tekbiri getirmeye başladı. Kurban Bayramı’nın arifesinde 9 zilhicce sabah namazından başlayarak bayramın 4. günü ikindi namaz
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kapı önlerinde kurban kesip çevreyi kirletenlerin "Alo 181" hatlı telefona ihbar edilmesini istedi. Park, bahçe, cadde, sokak ile bina önleri, meydan gibi umu
Kobani'den gelen son dakika haberler büyük savaşın başladığını haber veriyor IŞİD tüm gücüyle kent merkezine saldırı başlattı YPG direniyor.
IMF heyetinin değerlendirmesinde, Türkiye ekonomisi 2010 yılından bu yana ortalama yüzde 6'lık kayda değer bir büyüme kaydetti.
Pülümür'de Kırmızıköprü Köyü Jandarma Karakolu'na PKK'lılar tarafından iki ayrı noktadan uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Hilmi Yavuz’un denemelerinin bir yüzü ciddi düşünceyi gösterirken, diğer yüzü mizaha karşılık gelen ‘gülen düşünce’ ifadesiyle tarif edilebilecek yazılardır.
Türkiye'den birçok insani yardım kuruluşu, kurbanlarını Bosna Hersek'te kesip, buradaki ihtiyaç sahiplerine dağıtacak
İsveç, Filistin'i bağımsız bir devlet olarak tanıdığını açıkladı. İsveç, Filistin'i tanıyan ilk büyük Avrupa ülkesi oldu.
Kurban Bayramı'na bir gün kala Müslüman beldeleri bayram heyecanı sardı. Kimi kurban ibadeti için günler öncesinden kesecekleri hayvanı alırken, kimisi alışverişi arefe gününe bırakt�
Doğu Anadolu'nun en büyük uygarlıklarından biri olan Urartular'a ait kapsamlı bir sempozyum gerçekleştirilecek.
Gezi olayları nedeniyle yazdığı kitapta dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Erol Özkoray’a hapis cezası veren mahkeme, gerekçeli kararını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram mesajı yayımladı.Erdoğan, Kurban Bayramı mesajında, Türkiye'nin hiçbir ülkenin toprağında gözü olmadığını vurguladı. Erdoğan, Kurban Ba
IŞİD, Suriye'nin Türkiye sınırındaki Kürt kenti Kobani'ye kuşatma başladığından bu yana en büyük saldırıyı düzenliyor. Kentten yükselen dumanlar Türkiye'den de görülüyor.
1187 yılının 2 Ekim günü Eyyubi Hanedanı'nın kurucusu Selahaddin Eyyûbi, Kudus'ü fethetti ve 88 yıllık Hıristiyan egemenliğine son verdi. Eyyûbi'nin Kudüs'ü fethi 2005 yılında Cennet