Çin ordusu bir mağarada bulduğu 10 Uygur türkünü alev silahıyla diri diri yaktığını resmi sitesinden açıkladı
Suriye Enformasyon Bakanı düşürülen Rus uçağı ile skandal bir açıklamaya imza atarak, Türkiye'yi suçlamalarla yaftaladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 64. Hükümeti onayladı
Abdulhamid Han Tugayı Sözcüsü Abdullah, Suriye rejiminin eline geçen Kızıldağ tepesinde Türkmenlerin yeniden kontrolü sağladığını bildirdi.
Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada düşürülen uçağın Rus uçağı olduğu açıklandı
Suriye sınırında düşürülen uçakla ilgili olarak yerel haber kaynakları Rus pilotun fotoğraflarını yayınladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile dün akşam saatlerinde yapması beklenen görüşme Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun biraz önce Cumhurbaşkanlığı Külliye
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı.
Türk hava sahasını ihlal eden bir savaş uçağı, Hatay’ın Yayla Dağı ilçesinin karşısındaki Yamadır köyü yakınlarında düşürüldü.
TRT Genel Müdürü Şenol Göka, bundan böyle neye mal olursa olsun TRT'nin çocuk kanalına reklam alınmayacağını açıkladı.
Mısır'ın Sina Yarımadası'nda seçim hakimlerinin kaldığı otelin dışında 2 bomba patladı. En az 3 kişi öldü, 12 kişi de yaralandı.
Atina’daki Yunanistan Girişimciler Federasyonu önünde bomba patladı. Yerel grupların sorumlu olduğu sanılan patlamada ölen veya yaralanan olmadı.
Türkiye'yi teröre destek veren ülke olarak göstermeye çalışan Cumhuriyet muhabiri, ABD'li bakan Blinken'den istediği cevapları alamadı.
Etyen Mahçupyan, ateşkesin bozulmasıyla birlikte gelinen süreçte PKK'nın neyi amaçladığını ele aldı...
Yasin Börü ve arkadaşlarının sığındığı evden bir kadının polisi arayarak yardım istediği ortaya çıktı...