ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Netanyahu ve Abbas ile görüşmesinin ardından ateşkes görüşmelerinde ilerleme kaydedildiğini söyledi. Kerry, Netanyahu ile tekrar görüştükten sonra Ka
Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad El Tani, Cidde'de Suudi Arabistan Kralı Abdullah ile görüştü. İki ülke arasında bölgedeki son gelişmeler nedeniyle gerilim yaşanıyor.
Filistin yönetimi Mısır’a yeni bir ateşkes planı önerisi yaptığını duyurdu. Dışişleri Bakanı Davutoğlu da ABD ve Katarlı mevkidaşlarıyla ateşkes konusunu görüştü.
ABD Başkanı Barack Obama, telefonda görüştüğü Netanyahu’ya Gazze'de artan can kaybından duyduğu endişeyi dile getirdi ancak İsrail’e desteğini yineledi.
ABD'nin Ulusal Kayıp ve Cinsel İstismara Uğrayan Çocuklar Merkezi (NCMEC), son dönemde internette çocuk istismarı ihbarlarının 'kaygı verici' düzeyde artış gösterdiğini açıkladı.
Castro, İsrail'i ve ABD'yi sert dille eleştirdi.
ABD Başkanı Barack Obama, Malezya Havayolları’na ait uçağın Rusya yanlısı ayrılıkçıların bulunduğu bölgeden atılan roketle düşürüldüğünü gösteren kanıtlar olduğunu söyledi
Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin oğlu Abdullah Beni Süveyf kentinde tutuklandı.
ABD'de yaşayan bazı Yahudi topluluklar İsrail'i kınadı.
ABD Hazine Bakanlığı, Ukrayna’nın doğusundaki kriz nedeniyle Rusya’ya karşı aldığı en güçlü yaptırım kararını açıkladı. Yeni yaptırımlar Rusya'nın önemli enerji ve savunma ş
ABD Senatosu alt komitesi, Washington’un İsrail’in askeri harcamaları ve 'Demir Kubbe' savunma sistemine 621 milyon dolarlık yardımda bulunmasını öngören tasarıyı onayladı.
Görev süresi 28 Ağustos'ta dolacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TOBB'un iftarında konuştu; "Millete hizmete devam edeceğim. Bunun çok yolları vardır, bakalım nasıl edeceğiz" dedi.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Ortadoğu'daki çatışmalara çözüm bulabilmek için Mısır'ı ziyaret edecek. BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon ise taraflara çatışmaları bir an önce sonlandırm
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası toplumu Gazze'ye saldırılara sessiz kalmakla suçladı. Davutoğlu da ABD Dışişleri Bakanı'yla Gazze'deki İsrail saldırılarını görüştü.
ABD Başkan Yardımcısı Biden, Kürt Yönetimi Başkanı Barzani ve Sünni lider Nuceyfi ile telefonda görüştü. Barzani, Biden'a 'yeni hükümetin kurulma sürecinin Irak'taki mevcut jeo-politik