Ankara'da Yüksek Hızlı Tren, kontrol lokomotifine çarptı. Kaza nedeniyle bir üst geçit de çöktü. Yapılan son açıklamada 9 kişinin hayatını kaybettiği, 47 kişinin yaralandığı belir
İbrahim Kiras- Karar
Göç, Mülteci ve Uyum dairesinin kuruluşunun 40’ıncı yıldönümü kutlamasına katılan Almanya Başbakanı Angela Merkel, Almanya’nın göç ülkesi olduğu gerçeğini kabul etmelerinin ç
ABD Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Fırat'ın doğusuna yapılacak herhangi bir askeri harekatın 'kabul edilemez' bulunduğu belirtildi.
Suudi Arabistan'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kızıldeniz ve Aden Körfezi'ne kıyısı bulunan 7 ülke, "bölgesel birlik" kurmaya karar verdi.
Dışişleri Bakanı Pompeo, Başkan Donald Trump yönetimine yakınlığıyla bilinen ABD'li televizyon kanalı Fox News'ta, Kaşıkçı cinayetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Fare ve sıçanların davranışları dikkatle takip ediliyor iyi veya kötü olayların alametleri olarak yorumlanıyordu.
Reuters'ın Beijing News'e dayandırdığı haberine göre, Kovrig, 'Çin'in ulusal güvenliğine zarar verebilecek aktiviteler yaptığı' için gözaltına alındı.
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley, "Kaşıkçı cinayetininin sorumlusu Suudi yönetimi ve yönetimin başı Muhammed bin Selman'dır. Cezasız kalmamalılar."
İstanbul’da Tarihi Yarımada’da yıllar önce başlayan “Büyük Bizans Sarayı Kazısı”nda, geçmişi MÖ 7. yüzyıla uzanan 10 binin üzerinde arkeolojik buluntu çıkarıldı. En ilgin�
İran'ın ruhani lideri Ayetullah Ali Hamaney, ABD'nin gelecek yıl İran'da iç savaş çıkarma planı olabileceğine karşı uyarıda bulundu.
1 Ocak 2019'dan itibaren adil kullanım kotasının kaldırılacak olması milyonlarca abonenin yüzünü güldürdü. Ancak firmaların 1 Ocak için açıkladığı yeni rakamlar insanları isyan ett
Geçtiğimiz 2 Ekim günü Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluk binasına giren ve kendisinden bir daha haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın vahşice öldürülme olayına il
Rapora göre milyonlarca dolar değerindeki jet yakıtı Yemen'de görev yapan Suudi uçaklarına hesaplama hatası sebebiyle verildi.
Avustralya Başbakanı Scott Morrison ve kabinesi dün yapılan kabine toplantısının ardından Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacaklarını açıkladı. Toplantının ardından bugün y