Terör örgütü PYD, ABD'nin hava saldırıları ile ele geçirdiği Kobani'yi DAEŞ'in sabaha karşı düzenlediği sızma operasyonu sonrası "kaybetme" havasına girdi. PYD'li teröristler ve yand
Ramazan orucunun Müslümanların beraberce gösterdiği bir irade ve kararlılık olduğunu göstermesi cihetinden El etek çekmek başlığı uygun gibi duruyor El çekmek yemekten
Türkiye-Suriye sınırında Kobani'deki patlamalardan sonra yeniden yığılmalar başladı. Kalabalık bir grup Kobanili sınırda bekliyor.
Suriyede, İsrail usûlü PKK/PYD devleti kurulması için harekete geçen sözde müttefikimiz ABDnin bu bölgede iki casusluk üssü oluşturmayı ve terör devletini ajan-provokatör olarak kul
Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar bugünkü yazısında Fethullah Gülen'in veliahtının kim olduğu açıkladı.
AP Türkiye raportörü Kati Piri, Türkiye'nin tek başına 2 milyon mülteciyi kabul ettiğini hatırlatarak, iki yıl içinde 20 bin sığınmacının hangi AB ülkelerine yerleştirileceğinin tar
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Usame Nuceyfi, Wikileaks belgelerinde yer alan, Suudi Arabistanlı makamlardan 575 milyon dolar aldığı yönündeki iddiayı 'saçma bir şaka' olarak nitelendirdi
Adıyaman Valiliğinden, HDP'nin Diyarbakır mitingindeki patlamaya ilişkin tutuklanan zanlı hakkında Zaman gazetesinde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
3. Gazze'ye Özgürlük Filosu üyesi Lotayef: "İsrail ordusu bizi durdurmaya karar verirse, barışçıl bir direnişle karşılaşacak." dedi.
HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü, 13 gündür haber alınamayan Diyarbakırlı Kürt asker Osman Karadenizi Meclis gündemine taşıdı.
Halep bölgesinde muhaliflere saldırılarını yoğunlaştıran IŞİD, öncelikli hedefinin Kürtlerin yaşadığı Afrin ve Afrin yolu üzerindeki kritik öneme sahip Azez kasabası olduğunu duyur
Gazze ablukasını kırmak için yola çıkan ve içinde Tunus eski devlet başkanı Marzuki'nin de bulunduğu gemi kısa sürede Atina'dan yola çıkacak.
İhvan yöneticilerinden Muhammed el-Biltaci'nin oğlu Ammar el-Biltaci, 'Babamın idam edilmesi Esma'sına kavuşması demek' dedi.
Nazlı Ilıcak, İlksan yolsuzluğuna adı karışan kocasının mirasını reddetti ama yalısına da nasıl olduysa kondu... Onur, haysiyet gibi meselelerde vereceği hükmün ne kadar isabetli olac
Merve Kavakçı'nın kardeşi Ravza Kavakçı'nın, TBMM'deki yemin törenine ablasının başörtüsüyle gelmesi, Yurt Gazetesi'ni rahatsız etti.