AB Komisyonu’nun Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Hahn, PKK'nın Türkiye'ye karşı saldırılarının durmasını istedi. Çözüm sürecinin de yeniden e
ABD Başkan Yardımcısı Biden Türkiye ziyaretinde, Türkiye’ye sınır güvenliği için yeni bir teknoloji önerisinde bulunacağı belirtildi.
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter'ın, "Irak’ta asker sayısını artıracağız" açıklamasından sonra ABD yönetimi, Irak’a yaklaşık 2 milyar dolar değerinde bomba ve füze satışını onayl
Şam'ın batısında Esed rejimi ve Hizbullah güçlerinin ablukada tuttuğu Madaya'da 2 kişi daha gıda yetersizliğinden hayatını kaybetti.
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'de rejimin varil bombalı saldırısında yaralanan babası için 'Gözlerimi alıp babama verin'' diyen 5 yaşındaki Gözyaşı'nın feryadına sessiz kalmadı.
Yemen'de kadınlar BM önünde Suudi Arabistan öncülüğündeki Koalisyon saldırılarındaki sivil ölümleri protesto etti.
İngiltere'deki soruşturma komisyonu, eski KGB ajanı Litvienko'nun öldürülmesinde Putin'in haberinin olduğunu belirterek, bu işte parmağı olduğu sonucuna vardı.
AB Komisyonu’nun Komşuluk Politikası ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Hahn, PKK'nın Türkiye'ye karşı saldırılarının durmasını istedi.
ABD Cumhuriyetçi Parti Arizona Senatörü McCain, 'Obama yönetiminin oynadığı Ortadoğu kumarı kaosa sebep oldu' dedi...
Çin lideri Şi, 'tarihi' Ortadoğu ziyareti kapsamında Suudi Arabistan ve Mısır'ı ziyaret etti. Suudi Kral Selman'la 'Ortadoğu'da İpek Yolu' için 14 anlaşma imzalayan Şi, Mısır Cumhurbaşk
Avrupa Parlamentosu, Anadolu Ajansı'nda çalışan başörtülü muhabirden 'başı açık fotoğraf çektirmesini' istedi.
Kanada Başbakanı Justin Trudeau Davos'ta yaptığı konuşmada, Suriye’den ülkeye kabul edilen göçmenleri ülke ekonomisinin geleceği olarak gördüğünü söyledi.
ABD Savunma Bakanı Carter, Irak'a gönderdikleri asker sayısını artıracaklarını ve verilen eğitimleri çeşitlendireceklerini belirtti.