Başkent Pekin dahil Çin'in kuzey bölgelerinde hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verildi.
Pentagon'da Başkan Obama'ya IŞİD'le mücadeleye ilişkin brifing verecek olan ABD Savunma Bakanı Carter, ardından Türkiye'ye geliyor.
İran'ın Suriyeye Esedi ayakta tutmak için gönderdiği askeri güçlerini geri çektiği iddiası gerçeği yansıtmıyor.
IŞİDli Muhammed Raghil Al Hardaninin 28 Kasımda Türkiyeye girdiğinin anlaşılması üzerine ABDnin İstanbul Başkonsolosluğu kapatıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "muhalefet başkanlık sistemini istemiyor mu, tamam o halde o da ayrıca oylamaya sunulsun" dedi.
Erdoğanı tutuklamayı hedefleyen Savcı Akkaş, önce oğlu Bilal Erdoğanı gözaltına almak istiyordu. Eğer Bilal Erdoğan ifade vermeye gitmezse, Erdoğanın Kısıklıdaki evine baskı
TSKnın Başikaya sevk ettiği askeri birlik, IŞİD tehdidi altındaki Musul Barajının da güvencesi oldu. Barajı ele geçirmek isteyen IŞİDin Başika üzerinden yeni hamle yapacağı is
Irak Petrol Bakanı Adil Abdulmehdi, Musul'daki askeri varlığından dolayı Türkiye'ye karşı düşman ülke gibi davranmanın doğru olmayacağını belirtti.
Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları tarafından esir alınan İsrail askeri Şaol Aron'un annesinin, Hamas'ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye'den oğlunun hayat
Esenler'de yüzleri kar maskeli terör örgütü yandaşları, cadde üzerinde park halindeki araçlara ve bir banka ATM'sine molotof kokteyli ile saldırdı. Saldırı anı amatör bir kamera tarafı
Bin Talal, Twitter mesajında Trump'a başkanlık yarışından çekilmesi çağrısında bulundu, 'Çünkü kazanma şansı yok' dedi.
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım yaşanan Rusya krizi ve bölgeye dair önemli gelişmeleri Gerçek Hayat Dergisi Yazarı Sevda Dursun ile değerlendirdi.
Ağrı'nın HDP'li Belediye Başkanı Sırrı Sakık bölgede PKK terörü ve hendeklerl nedeniyle oluşan olağanüstü hal sonrasında insanların kaçtığını söyleyerek tepki gösterdi.
Irak Cumhurbaşkanı yardımcısı Nuri El Maliki, Türkiye'nin IŞİD'den petrol aldığını, Ankara'nın bunun karşılığında örgüte araç ve silah verdiğini iddia etti.
TÜSODER Enerji Komisyonu Başkanı Akbal, doğalgaz ve elektrik tasarrufu sağlayacak önerilerde bulundu. Akbal, "Evde yaşayanlar ayrı ayrı odalara dağılıp enerji sarfiyatına meydan vermemeli