Kazakistan Devlet Başkanı Nazarbayev'in partisi Nur Otan, parlamento seçimlerinde oyların yüzde 82'sini aldı.
Şanlıurfa'da geçen hafta başkasının yerine YGS'ye giren ve yakalanan kişi, bu hafta da farklı bir kişinin yerine sınava girdi.
Endonezya ordusuna ait The Bell 412 cinsi bir askeri helikopter Orta Sulawesi'nin Poso eyaletinde düştü, 13 asker hayatını kaybetti. Facebook Twitter Linkedin Google Gönder
Yemen’de HDG ve Cumhurbaşkanı Hadi’ye bağlı ulusal ordu ile Husiler arasında çıkan çatışmalarda 40 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı
Obama, 88 yıl aradan sonra Küba'ya giden ilk ABD başkanı oldu, Küba lideri onu havalimanında akrşılamadı
Türk Telekom Arena'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı, güvenlik nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan maçın önce seyircisiz oynatılmasının planlandığını ancak yen
Suriye'de ' Selahaddin Tugayları' adlı Kürt muhalif grup, YPG'nin ve askeri uzantısı PYD'nin rejimi korumak için Kürtleri ölüme sürüklemesine izin vermeyeceklerini duyurdu.
Türkiye ile AB arasında mülteciler konusunda varılan anlaşmayla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AB, bu zamana kadar sözünde durmadı, biliyorum, yine durmayacak." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatlarını kaybeden İsrailli Museviler nedeniyle Türkiye Musevi cemaatinin temsilcilerine taziyelerini ilet
İsrail Genelkurmay Başkanı Vekili General Yair Golan; Erdoğan’ın yönetimde kaldığı sürece “sorunlu bir kurum” olacağını iddia etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ile bu akşam katıldığı çocuk eğitimi programından sonra sürpriz bir görüşme gerçekleştirecek
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Nevruzun yasaklanamayacağını, engellenemeyeceğini gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz." dedi.
Su İdaresi Başkanı Şanti, İsrail yönetiminin sınır bölgelerinde kuyular kazmak suretiyle su çalması sonucu Gazze Şeridi'ndeki mevcut su sıkıntısının daha da arttığını söyledi.
Filistinli Devabişe ailesinin hedef alındığı saldırının en önemli tanığına ait ev, ateşe verildi
Nevruz, gerçekte Kürt bilinç altında bahar bayramından öte bir anlam taşımamaktadır. Fakat Kürt nasyonal sosyalizminin yeniden tasarladığı şekli ile Nevruz, Kemalist rejimin dayattığı