Paris'teki katliamı fırsat bilen ırkçı kesimler İslam'a karşı topyekün saldırıya geçti. Amerikan basını kurbanları, olay yerini ve saldırganları öne çıkarırken Avrupa ve özellikl
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 1975 yılındaki depremden sonra yapılan prefabrik konutlar 40 yıldır kullanılıyor. Depremzedeler, kalıcı konut yapılması için yıllar süren girişimleri so
Türkiye’nin Mısır ile ilişkilerinin normalleşmesi için iki ana şartı var. Al Jazeera’ye bilgi veren üst düzey kaynaklar ‘Siyasi tutuklular salıverilmeden ve tüm siyasi partilere siyaset
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11 Ocak'ta Almanya Şansölyesi Angela Merkel'in davetlisi olarak Berlin'e gidecek.
MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ Charlie Hebdo saldırısının ardından Türkiye için riskin arttığını ve tetikte olunması gerektiğini söyledi.
Paris'te yapılan saldırı sonrası, idam cezası ülkede gündeme gelmeye başladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan Fransa'da yaşanan katliamı kınarken, anlamlı mesajlar da verdi.
Karla kaplanan yolda zor anlar yaşayan sürücülerin imdadına Türk Silahlı Kuvvetlerinin "TAMAY" adı verilen tank birliği yetişti.
Medya Silivri Cezaevi’nde kaloriferlerin yakılmadığı nı iddia ederken, cezaevinde yapılan ölçümlerde koğuşların fırın gibi olduğu ortaya çıktı.
Fransa’da 12 kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırı sonrası, İslami kesime yönelik baskılar artarken, uzmanlar “saldırının asıl faili her gün yüzlerce Müslüman öldürülürken, bu
Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti meclisinde milletvekili olan Dragomir Vasiç'in soykırımla suçlandığı iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Heniyye'nin kız kardeşleri Heniyye ile Ebu Rakik, 'Mısır'dan kaçak yollarla Gazze Şeridi'ne girdikleri' gerekçesiyle İsrail tarafından 8'er ay hapis c
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya'da Boko Haram örgütünün düzenlediği ve 2 bin kişiden fazla kişinin ölümüne neden olan saldırıyı kınadı.
Fransa saldırısının ardından, en çok yorumlananlar arasında İslamafobi’nin yükselişine neden olacağı ve göçmenlere karşı tehdidin artacağı var.
Avusturya'nın başkenti Viyana'da bir camii duvarına ırkçı yazılar yazdı.