Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan ziyareti öncesi Irak'la yaşanan asker gerilimine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
Dışişleri Müsteşarı Sinirlioğlu ve MİT Müsteşarı Fidan'ın Bağdat'a yaptıkları ziyaretin ardından Türk Dışişleri 'mutabakat sağlandı' açıklamasını yaptı. Ancak bu açıklaman
Diyarbakır Sur'da bir kez daha sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın saat 16:00 itibariyle başlanacağı belirtildi.
Pakistan ordusunun, nükleer ve konvansiyonel savaş başlığı taşıma kapasitesine sahip uzun menzilli füze denemesi yaptığı bildirildi.
İran Dışişleri Bakanlığı Ticaret ve Enerji Müzakereleri Direktörü Mansur, 'Avrupa pazarından talep olması halinde, doğalgazın Türkiye üzerinden taşınması mümkün' dedi.
Sultan Abdülhamit Han Tugayı'na esir düşen rejim askeri, ''Rejimden kaçmak isteyen birçok asker var ama ölüm korkusu nedeniyle kaçamıyor. Bizi zorla savaştırıyorlar' dedi.
Dışişleri Müsteşarı Sinirlioğlu ve MİT Müsteşarı Fidan'ın Bağdat'a yaptıkları ziyaretle ilgili Başbakanlıktan açıklama geldi. Açıklamaya göre, Türk askerinin faaliyetleri sürec
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Bu hendeklerin her birisi tek tek yok edilecek, bu hendekleri kazanların hepsi bulunup yargının önüne çıkarılacak” dedi.
Rus muhalif siyasetçi ve eski satranç şampiyonu Kasparov, 'Putin Türkiye'ye karşı attığı adımların zararı Rusya'nın kendisinedir' dedi.
Iraklı Şii lider Ayetullah Ali Sistani isim vermeden Türkiye'nin Musul'daki askerlerini eleştirdi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, 'Suriye'de bulunan Rus askerlerine çevredeki her tehdidi yok etmelerini emrediyorum' dedi.
Kara sınırları ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde alınan etkili tedbirler sonucunda, IŞİD Terör Örgütü mensubu teröristlerden yakalananların sayısında önemli ölçüde artış gözlen
"Asrın güreşçisi" unvanı bulunan Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevine atandı.
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Suriye'nin kuzeyinde Kürtlerin kontrolündeki Til Temir kasabasında bomba yüklü üç kamyonla düzenlenen saldırıda en az 22 kişinin öldüğünü duyurdu.
Suriye'de, Rus ordusuna ait savaş uçaklarının, Halep'in kuzeyinde muhaliflerin terör örgütü DAİŞ ve PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD ile olan cephe hattına saldırdığı bildirildi.