Önümüzdeki yılın başında uygulanmaya başlanacak projeyle çocuk sahibi olan en az 5 bin kadın iş hayatına geri dönecek; 5 bin de kayıtlı çocuk bakıcısı çalışmaya başlayacak...
Ergenekon davasının eski savcısı Zekeriya Öz , gazeteci Nedim Şener'in 25 Eylül'deki yazısında kişilik haklarına ağır saldırıda bulunduğunu iddia etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekvator Ginesi'nde düzenlenen Afrika Birliği zirvesinde konuştu. 5 bin kişinin ölümüne neden olan Ebola salgını ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdo�
1 milyon kişiyi ilgilendiren bedelli askerlikte kritik gün 27 Kasım… Genelkurmay'ın 27 Kasım’daki YAŞ'ta görüşünü açıklayacağı iddia edildi.
İkili ilişkiler, Suriye ve Kıbrıs konularını görüşmek üzere ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden bugün Türkiye'ye geliyor.
Hükümet tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin Korunması Tasarısı’nda Emniyet, MİT ve Jandarma'ya fişleme yetkisi veriliyor. Fişleme ve kişisel verilerin korunma sorunu nedeniyle eleşti
Mısır'da darbe sonrası göreve gelen Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi, uluslararası camianın terörle mücadele konusunda Irak ve Suriye'ye olduğu gibi Libya’ya da destek vermesini istedi.
Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarından sonra gerilimin tırmandığı Kudüs eylemleri neticesinde bugün İsrail'in, Mescid-i Aksa'da cuma namazı kılmak isteyenlere yaş sınırlaması getirm
Uluslararası Af Örgütü, dün “Hayatta Kalma Mücadelesi: Türkiye’deki Suriye’den Gelen Mülteciler” başlıklı bir rapor yayınlayarak Türkiye’de sayıları 1.6 milyonu bulan Suriyeli mül
Mevcut tünellerin uzunluğu İstanbul ile Edirne arasındaki mesafeye eş. 106 proje daha bittiğinde uzunluk, İstanbul-Çankırı kadar olacak.
Ergenekon davasının kilit ismi Tuncay Güney hakkında yakalama kararı çıktı. Tuncay Güney gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, IŞİD'in ortadan kaldırılması için uluslararası işbirliğinin şart olduğunu söyledi.
İran'ın, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) müfettişlerinin Merivan'daki tesiste kontrol yapmasına izin vereceği bildirildi.
3. köprünün yapılmasıyla Marmara Bölgesi’nin etrafı otoyol ringleri ile çevrilecek. Böylece, İstanbul'da yaşanan trafik sorununu büyük ölçüde azaltacak.
ABD Temsilciler Meclisi'nin Dışişleri Komitesi, IŞİD'le savaşan peşmergeye silah sağlanması için ABD Başkanı Barack Obama'ya yetki verilmesini öneren bir tasarı hazırladı.