Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ortak basın toplantısı düzenledi.
TGRT Haber'e konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Hristiyan dünyasının attığı bumerang kendilerine dönüyor' dedi.
Katar Dışişleri Bakanı Al Atiyye, Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'in Doha'yı terk edeceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Amedy Coulibaly’nin sevgilisi ve suç ortağı olduğu düşünülen Hayat Boumeddiene ile ilgili açıklamaları yankı uyandırdı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Risale-i Nur Külliyatı'nın aslına uygun basılması konusunda yayınevlerine yetki vermeye başladı. Bugüne kadar çeşitli tahrif ve suistimallere maruz kalan R
Trabzon'un Çaykara ilçesindeki hidroelektrik santrali şantiyesinde meydana gelen çığın altında kalan 4 işçiden 2'sinin cesedine ulaşıldı.
Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Paris'teki katliamın kınanması için Müslüman liderlere çağrıda bulundu.
Askeri Casusluk davasında Anayasa Mahkemesi'nin verdiği karardan sonra infazlar durduruldu, yakalama kararları iptal edildi, tutuklu bulunan 5 kişi tahliye edildi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, resmi ziyareti kapsamında geldiği Almanya'da, mevkidaşı Merkel ile ortak basın toplantısı düzenledi. Almanya'da yaşayan Türklerin iki ülke arasında canlı bir k
Hrant Dink davasında istihbaratçı 2 polis hakkında yakalama kararı çıktı. 2 şüpheli görüldükleri yerde yakalanıp hakim karşısına çıkarılacaklar.
Melih Gökçek, Fransa'da 17 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların arkasında İsrail istihbarat örgütü Mossad'ın olduğunu öne sürdü.
Aylardır Gazze'deki yıkımı görmeyen Abbas'ın Fransa'ya gitmesi Filistinlileri kızdırdı
Günde binlerce insanın gelip geçtiği İstiklal Caddesi'ndeki az sayıda camiden biri olan Hüseyin Ağa Camii'nin yapılış tarihi 1596. Ahşap minberi ve zarif vaaz kürsüsü ile güzelliğini
Haaretz gazetesi Hollande'ın İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Paris'teki yürüyüşe katılmasını istemediğini iddia etti.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal'e ve öteki Hamas liderlerine Türkiye'nin kapılarının açık olduğunu içeren sözlerine ABD'den tepki gel