Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Esed rejimine bağlı güçlerin başkent Şam'ın güneydoğusunda yer alan Zabdean bölgesini bombalaması sonucu beşi çocuk 10 kişinin hayatını kaybettiğini
Merkez Bankası'nın önümüzdeki hafta gerçekleştireceği toplantısında “faize dokunmayacağının” anlaşılması üzerine faiz lobisi harekete geçti.
Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından hazırlanan ön otopsi tutanağı açıklandı.
Halep’i boşaltan rejim güçleri devlet dairelerinin tamamını tahliye etti. Müzelerdeki tarihi eserler Lazkiye ve Tartus’a götürülüyor. Sınırdaki ağır silahlar ve yüksek rütbeli subayl
Sudan'da oy verme işlemi bir hün daha uzatılırken bağımsız adaylardan biri usulsüzlük iddiasıyla çekildi
Geçtiğimiz yıl daralan tarım sektöründe kar yağışı ve don bu yıl büyümeyi etkileyebilir. Uzmanlara göre 2015’te tarımda yüksek bir büyüme beklenmemeli.
Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sahte avukat kimliğiyle girmeye çalışan bir kişi gözaltına alındı.
ABD'nin 11 Eylül sonrası hayata geçirdiği takip sistemi, Fransa'da da meclise sunuldu. Yeni yasayla, polis ve istihbarat birimlerine internet ve telefon dinleme konusunda çok geniş yetkiler geli
CHP'nin seçim reklamında başörtülülere ikinci sınıf vatandaş muamelesini değerlendiren gazeteci yazar Ekrem Kızıltaş, CHP’ye hatırlatmada bulundu.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ağrı Diyadin'e gönderdiği heyetin başındaki başdanışmanı Cemil Erhan, PKK’lıları savundu, teröristten 'gerilla' diye bahsetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun oylayacağı 1915 olaylarıyla ilgili tasarı için 'Karar ne olursa olsun bir kulağımızdan girer öbüründen çıkar' dedi. Erdoğan Demirtaş'a
HDP'nin kirli bir ittifak içerisinde yer aldığını dile getiren Akdoğan, "Kendilerinin de barajı geçebileceklerine inandıklarını sanmıyorum" dedi.
Paralel yapının yılda 1 milyar TL'den fazla rant sağladığı yaprak testleri MEB ücretsiz basacak.
Rusya Devlet Başkanı Putin ve Teröröistbaşı Netanyahu telefonda S-300 uzun mezilli hava savunma sistemlerinin İran'a teslimatına yönelik yasağın kaldırılmasını konuştu.
Uyanın, hepiniz parçalanacaksınız