Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin hakaret içeren sloganlar atılması üzerine DİSK'in 15. Olağan Genel Kurulu'nun yapıldığı salondan ayrıldı.
Van eski milletvekili Aysel Tuğluk, 3 yıl önce Van'daki nevruz kutlamalarında PKK’nın propagandasını yaptığı gerekçesiyle hapis cezası verildi.
Senegal Devlet Başkanı Sall, "Türk firmalarına, iş adamlarına çağrıda bulunuyorum. Türkleri altyapı, inşaat, enerji gibi alanlarda yatırım yapmaya bekliyoruz" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlayacak bir yaya üst geçidi için düğmeye bastı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Suriye'deki bombardımanları devam ettiği sürece ateşkesin olmayacağını söyledi.
Kekelemeye başlama, altını ıslatma, içe kapanma ve konuşmama... Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalar ve göç nedeniyle zor bir dönem geçiren çocukların birçoğunda bu sorunlar sa
Aşağıda Hasan El Benna hayatının özeti yani kısaca hayatı hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Hasan El Benna biyografisi, özgeçmişi şöyle başlamaktadır.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry Almanya’da yapılan Suriye toplantısında tarafların bir hafta ateşkese gidilmesi konusunda uzlaştıklarını açıkladı
Irak Hükümeti'nin saldırıları gerekçe göstererek Bağdat çevresine duvar ördüğü belirtildi...
Suriye muhalefetinin Rusya ve rejimin bombardımanı durmadan müzakere masasına oturmayacağını açıklaması üzerine Cenevre görüşmelerine ara verilmesinin ardından bakanlar Münih'te bir ar
Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Ege Denizi'nde görev yapacak olan NATO gemilerinin kurtaracağı tüm mültecilerin Türkiye'ye iade edileceğini söyledi.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, yardım dağıtımı sırasında izdiham çıktı.
Suriye, Suudi Arabistan, Lübnan, Ürdün, Fas ve Kuveyt gibi farklı ülkelerden katılımın yapılacağı Türkiye Arapça Kitap Fuarı yarın açılıyor
Savaş mağduru yetim çocukların sığınma başvurusunu kabul eden İngiltere, bu kişileri 18 yaşını doldurduktan sonra ülkelerine geri gönderdiği öğrenildi
Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Suriye'deki son gelişmeleri değerlendirerek, uzlşı sağlanamazsa yeni bir dünya savaşı çıkabileceğini söyledi.