Mısır'da bin 365 kişinin dosyası İhvan'a finansman sağladığı suçlamasıyla başsavcılığa sevk edildi
AB’nin Göçten Sorumlu Komiseri mart ayında Türkiye ile yapılacak mülteci zirvesinde ilerleme sağlanamazsa durumun ‘felaket’ olduğunu söyledi.
Sokağa çıkma ve PKK'ya yönelik operasyonların sürdüğü Sur İlçesi'ne yürümek isteyen gruplara polis izin vermeyince olaylar çıktı.
Suriye'de çatışmaların sonlandırılması anlaşmasının gece yarısı yürürlüğe girmesinin ardından, PKK'nın Suriye kolu PYD'nin kontrolündeki Tel Abyad ilçesine sızmaya çalışan IŞ�
Adalet Bakanı Bozdağ, 1982 Anayasası çöpe atılamazsa Türkiye'nin üzerindeki darbe tehdidinin ortadan kalkmayacağını belirtti.
Bingöl'de konuşan Başbakan Davutoğlu, "Şimdi tehdit ediyorlarmış, 'Daha önce Cizre'de, Sur'da, Silopi'de bu terörü başlattık', bahar gelince kuzeye, Bingöl'e, Van'a ve diğer illerimize y
"Yeni Tip Denizaltı Projesi ilki Piri Reis Denizaltısının kaynağı 8 Ekim 2015'de yapıldı, 62 ay sonra donanmaya teslim edilecek.
Mardin'in Derik ilçesinde, PKK'lı teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 7 terörist öldürüldü.
Türkiye'nin bu yıl doğalgaz tüketiminin 49 milyar 562 milyon 579 bin metreküp olacağı tahmin edildi.
Suriye rejimi, bu gece uygulamaya geçmesi beklenen ateşkesten önce rejime bağlı askerler ve Hizbullah güçleri ile birlikte, Ürdün sınırını ele geçirmek üzere Dera'ya saldırılarını y
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, çatışmaların durması ve yardımların ulaştırılması kararına bağlı kalınırsa Suriye müzakerelerine 7 Mart'ta devam edileceğini bildirdi.
Son 10 gün içerisinde Sur’da 6 ayrı koridor oluşturularak her türlü iyi niyet gösterilmesine rağmen operasyon bölgesinden çıkan olmadı.
"Mahallemizde hendekler yoktu. Sabah uyandığımızda hendeklerle karşılaştık. Her şey bir gecede oldu. Sonra çatışmalar başladı, sokağa çıkma yasağı geldi. Makamım bombalandı, yerle
Genel Sekreter Ban: "Türkiye zaten 2,6 milyondan fazla sığınmacıya ev sahipliği yapıyor. Tüm ülkelere sorumluluğu paylaşma ve dayanışma ruhu içinde kapılarını açık tutma ve yasal s�
Dağıstan'da geçen yıl 12 mescid, Selefilerin olduğu gerekçesiyle kapatıldı