Dağıstan lideri Abdulaltipov, Rus güvenlik güçlerine sert eleştirilerde bulunan Çeçen lider Kadirov'u destekledi
Geçtiğimiz hafta sonu Esed rejiminin Cisreşşuğur'u muhaliflere kaptırmasının ardından Fatih çevresindeki camilerde lokum dağıtan gençler, merkez medya tarafından hedef gösterildiler.
1 Mayısta demir bariyerlerle kapatılacak Taksim Meydanına çıkan bulvarlar karadan ve havadan polis gözetiminde. İBB Taksim seferlerini iptal duyuruları astı. DİSK ise "Bayramımızı Tak
PKKnın baskı ve tehditle oy istediği Güneydoğuda şüpheli bir cinayet işlendi. Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ile Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysalı önceki gün köyünde ağırla
7,9'luk depremin ardından yardımlar köylere ulaşamaya başladı. Ancak depremzedeler, yardım dağıtımının yavaşlığından şikayetçi.
Süreç Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan rapora göre, korucular çözüm sürecini destekliyor ama gelecekleriyle ilgili kaygılılar. Devlet ve PKK barışırsa, biz ortada mı kalacağ
İstanbul Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs'ta başta Taksim, Şişli ve Mecidiyeköy'de olmak üzere çok sayıda yolun trafiğe kapanacağını duyurdu.
Irak Kürdistan Bölgesi Başkanlık Divanı Başkanı Fuad Hüseyin, Mesut Barzaninin ABDye yapacağı ziyaretin ana gündem maddesinin Kürt devleti olacağını söyledi.
Boksör Mike Tyson, Paralel Yapı'nın övünç kaynağı olarak lanse edilen Türk okullarına atfen bir fotoğraf paylaştı.
Yemen'de İran destekli Şii Husilere yönelik askeri operasyon düzenleyen Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, İran'a ait bir uçağın inişini engellemek için Sana Uluslararas
Nijerya ordusu, Boko Haram'ın sığınağı Sambisa ormanından en az 200 kız çocuğu ve 93 kadının kurtarıldığını açıkladı.
Siyah bir gencin gözaltındayken ölümü sonrası çıkan olaylar sonucu olağanüstü hâl ilan edilen Baltimore'da sokaklar polis dolu, sokağa çıkma yasağına uymayan bazı gruplar bekleyişin
Fatih, Eyüp, Küçükçekmece, Şişli ve Esenyurt'un bazı bölgelerinde 1 Mayıs Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Libya'da, Trablus mekezli Milli Genel Kongre (MGK), Birleşmiş Milletler'in, "Tobruk'taki Temsilciler Meclisi'nin tüm Libyalıları temsil eden yasama organı olarak kabul edilmesi" önerisini redde
NATO'nun Mukabele Kuvveti'ni 13 binden 30 bine çıkartacağı, 5 bin kişilik de Öncü Kuvvet yaratacağı açıklandı. Amacın "daha fazla istikrar" yaratmak olduğu söyleniyor.