Türkiye’nin arabuluculuğu ile açılan hicret koridorundan geçip İdlib’e gelen bir hanımefendi… Otobüsten yeni inmiş… İdlib’e ayağını yeni basmış…
İran Cumhurbaşkanı 1. yardımcısı İshak Cihangiri'nin yarın Türkiye'ye yapacağı ziyaretin ertelendiği açıklandı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar Kayseri saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada "İcra edilen operasyonlar neticesinde ağır kayıplar veren bölücü terör örgütü, arazide baş edem
İstiklal Şairi Mehmet Akif'in bundan tam 103 yıl önce yazılmış dizeleri Halep, Musul ve nica İslam toprağının durumunu sanki dün yazılmış gibi özetler mahiyette.
Sultan Abdülhamid, Nâdir Şah, Efgânî, bizdeki ve diğer coğrafyalardaki İslamcılar yıllardan beri İslam Birliği'ne çağırıyor, bu amacı gerçekleştirmek için teorik ve pratik çalış
Guantanamo, Küba’nın güneybatısında bir bölge. Ceman (toplam olarak) 121 km² ve fevkalade kullanışlı tabii bir limanı bulunuyor. ABD burayı 1903 yılında kiralar. Bedeli mi? Sadece 4 b
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Halep'i unutmadık, tahliyenin tekrar başlaması için ilgili tüm arkadaşlarımızla yoğun çaba içindeyiz. Netice alacağız inşallah.' ifadelerini k
Erdoğan'ın hayatının gençlik dönemlerinin anlatıldığı 'Reis' filminde Erdoğan'ı canlandıran oyuncu Reha Beyoğlu, gişede iyi bir başarı beklediklerini ifade etti.
Kayseri'de gerçekleştirilen terör saldırısında şehit sayısı 14'e yükseldi. Sabah saatlerinde düzenlenen saldırıda 4'ü ağır 56 kişi de yaralandı.
Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Başkanı Özdemir, Almanya’nın her yıl düzenli olarak 30 milyon Euro’luk bütçe ayırarak Aleviler üzerinden Türkiye’yi karıştırmak istediğine dikkat
Kayseri'de askerleri taşıyan otobüse bombalı araçla yapılan hain saldırıdan hemen sonra vatandaşlar Türk bayraklarıyla olay yerine akın etti.
Halep'teki kuşatmadan kurtulan ve ayağından yaralı olan Assef ve, 'Bulunduğumuz bölgede kan ve gözyaşından başka birşey yoktu. Halep'te Esed, insanları istediği gibi öldürüyor.' dedi.
Suriyeli muhalif bir yetkili, Halep'te yeni bir anlaşmaya varıldığını ve karşılıklı olarak ikişer köyden tahliyelerin yapılacağını duyurdu.
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında müslümanlara zor zamanlarda ayakta durma klavuzu yayınladı. “Bizi öldürmeye gelenler bizde dirilsinler” diyen Dilipak yakın zaman
Üst düzey Türk yetkililer sınırın Suriye tarafında iki kamp yeri belirlendiği bu yerlerde de 80 bin kişiyi ağırlayacaklarını söyledi.