Eski Bakan Fikri Sağlar yurtdışında yaptığı bir açıklamada 'Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum' dedi.
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meral Akşener ile ilgili kaset iddialarına ilişkin 'Çok takmamak lazım, kimse inanmamıştır' dedi
HDP Grup Başkan Vekili ve İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan kongre tarihiyle ilgili yapılan açıklamalar ve bir süredir İmralı’ya gidemeyişlerini görüşmek üzere bu hafta sonu Kandil'e g
ABD Temsilciler Meclisi, Kongre'ye İran'la müzakerelerde varılacak bir anlaşmayı onaylama ya da reddetme hakkı veren tasarıyı resmen onayladı.
Şubat ayı işsizlik rakamları açıklandı. Buna göre işsizlik oranında 0,1 değerinde bir gerileme yaşandı.
Kanada Amerikan Futbolu Ligi takımlarından Montreal Alouettes’de oynayan Mitchell, Twitter’da paylaştığı Yahudi soykırımını reddeden mesaj nedeniyle para cezası alacak.
CHP ve paralel yapının bir süredir Türkiye'deki 2 milyon suriyeli sığınmacıyı hedef yapan söylemleri, BBC Türkçe tarafından 'Suriyeliler gitsin' kampanyasına dönüştürüldü.
HDP Hakkari milletvekili Adil Zozani, gündemdeki konularla ve seçim gündemiyle ilgili çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.
ABD Başkanı Barack Obama, Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) ülkeleri temsilcileriyle Camp David’deki zirvenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP’nin barajı aşamaması halinde gerilim çıkacağı yönündeki açıklamalara tepki gösterdi, "Devlet kendini baraja şartlamaz. Barajın altında kalınırsa şunu b
İran donanması, Aden Körfezi açıklarında Singapur bandıralı bir yük gemisine uyarı ateşi açtı.
Suriye Türkmen Meclisi Başkan Yardımcısı Tarık Sulo, Al Jazeera’ya yaptığı açıklamada, cephenin davet edildiği Cenevre toplantısına katılmaya hazırlandığını söyledi.
Suudi Kralı Selman'ın katılmadığı ABD ile Körfez ülkeleri arasındaki zirveye İran ile ABD arasındaki 'yakınlaşma' damgasını vurdu. ABD Başkanı Obama, İran’la nükleer anlaşma hakk�
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP'li Akşener ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Adalet Bakanı İpek, 'HSYK, tüm kararlarında yargı hizmetlerinin, bağımsızlık ve tarafsızlık ilkesi çerçevesinde yerine getirilmesini gözetmektedir.'' dedi.