Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt'ta, Kağızman yolunu kesen PKK'lı grup bir belediye otobüsü, bir minibüs ve 6 kamyon ile TIR'ı yaktı. Otobüsteki 70 yolcunun cep telefonlarına
Yüksekdağ, “Söylediğim sözlerin arkasındayım. Söylediğim sözlerde yanlış hiçbir şey yoktu. Yanlış olan sözlerimin çarpıtılmasıydı" dedi.
Orta Afrika'da geçen yıl Hristiyan çetelerin katliamından kaçan Müslümanlar ortamın yumuşamasıyla dönmeye başladı ancak şimdi de din değiştirmeye zorlanıyorlar...
PKK'lı teröristler tarafından kazılan hendek ve devrilen direkler nedeniyle kapanan Hakkari-Çukurca karayolu, halen ulaşıma açılmadı.
Genelkurmay Başkanlığı, terörle mücadele kapsamında bir basın açıklamasında bulundu.
Toner, ' Bu şiddeti başlatan PKK. Türkiye, kendini savunma amaçlı karşılık verdi ama tabii ki durumun sakinleşmesini, PKK'nın şiddeti durdurduğunu ve müzakerelere döndüğünü görmek i
Türkiye’den Suriye’ye kaçak olarak geçemeyen terör örgütü DAEŞ köşeye sıkışınca çareyi Asya’da aramaya başladı. Örgütün pasaport oyunu istihbarat birimleri tarafından bozuldu.
Uzmanlar, terör örgütlerinin canlı bomba olacak kişileri seçerken stratejik bir yol izlediklerini belirtiyor. Yoksul ve çok çocuklu ailelerin fertleri öncelikli olarak hedef seçiliyor.
Verdiğimiz şehitlerden ve yakılan onlarca araçtan sonra, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan terör örgütü PKK'ya yönelik üstü kapalı bir çağrı geldi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ak Parti ile koalisyon için Çözüm Süreci'nin iptali ve 17-25 Aralık dosyalarının açılması şartını koştu
Fransa’da Müslüman esnaf, aşırı sağcı Belediye Başkanı aleyhine "ayırımcılık" suçlamasıyla dava açtı
Sultan Murad Tugayı’nın komutanı Yusuf Salih, kuracakları 'Türkmen Ordusu'nun tüm Suriye'nin ordusu olacağını söyledi. Salih, “Sadece Türkmen bölgelerini korumakla kalmayacağız. En ba�
Bilim insanlarının araştırmasına göre, asit oranı gittikçe artan okyanuslarda bazı planktonlar artık yaşayamayacak bazıları ise evrim geçirecek.
Danıştay 6. Dairesi, Taksim'e Topçu Kışlası yapımının önünü açan kararının ardından, Taksim'e cami ve Galatasaray katlı otoparkı gibi projelere dayanak oluşturan Beyoğlu imar planl
Mısır'da ülke içinde yaşanan karmaşa devam ederken son 3 ay içinde 65 milyar doların ülkeden özel jetlerle kaçırıldığı iddia edildi.