Dünyaca ünlü basın kuruluşu Independent'ın Türkiye hakkında yaptığı anket sonuçlarına göre halkın büyük çoğunluğu Türkiye'nin AB üyeliğine sıcak bakmıyor.
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, "Obama’nın Küba ziyaretinde görüşmeye davet ettiği kişilerin listesi tartışılamaz. Başkan’ın kiminle görüşeceğini Beyaz Saray ve Başkan belirler” de
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin Moskova'ya ziyaret gerçekleştirileceği açıklandı.
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Bağlar'da kanalizasyondan kaçmaya çalışan PKK'lılar ile polis arasında çatışma çıktı. Cemiloğlu Caddesi’nde rögar kapaklarını tek tek kaldır
Yunanistan'ın İdomeni bölgesinde bekleyen sığınmacılar, AB ile Türkiye arasında yapılan anlaşmanın ardından gösteri düzenledi.
BM Suriye Özel Temsilcisi de Mistura, Suriye rejiminden siyasi geçiş sürecine ilişkin teklifini bir an önce sunmasını beklediğini söyledi, "Acelemiz var" dedi.
Kayseri Valiliği, bazı sosyal medya ağlarında Şanlıurfa plakalı bomba yüklü bir aracın kentte bombalı eylem yapacağı bilgisi dolaştığını belirterek bir açıklama yaptı.
İtalya'nın Verona kentinde geçen ay kebap gibi etnik yemek satan işletmelere getirilen yasağın bir benzeri Floransa'da da uygulanmaya başlayacak.
Twitter CEO'su, paylaşımlarda 140 karakter limitini kullanmaya devam edeceklerini açıkladı.
Ankara Emniyet Müdürlüğünce, vgüvenlik gerekçesiyle AVM'lerde polis görevlendirildi
AB-Türkiye anlaşması sonrası ortak açıklama yapılıyor.
Körfez medyası Suudi Arabistan liderliğindeki koalisyonun askeri operasyonları bırakacağını düşünürken geri kalanlar bu karara pek inanmış değil…
CHP Muğla Milletvekili Süha Aldan, Cumhurbaşkanı’na hakaretin suç olmaktan çıkarılması için Meclis’e yasa tasarısı sunacağını açıkladı.
Vasiyetini açıklayan Demirtaş: Biz içeride olursak, dışarıyı cezaevi haline getirtmelerine izin vermeyin.
STK'lar Rusya tarafından 1916'da gerçekleştirilen katliamla ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek hazırlanan raporu açıkladı