İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, kentte etkili olan yağış nedeniyle içme suyuna kanalizasyon karıştığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Filistin Dışişleri Bakanı Maliki, "İsrail, Aksa'ya girmeye başlayan Filistinlilerin sevinçlerini kursağında bırakmaya çalışıyor. Filistinliler yarın cuma namazı için Aksa'da toplanaca
İran devlet televizyonundan yapılan açıklamada uydu taşıyan Simurg isimli roketin başarıyla uzaya gönderildiği belirtildi.
AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, dün MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamalarıyla tırmanan ve kendi adının geçtiği polemikle ilgili soruya cevap verdi.
Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik son uygulamalarına tepki olarak açıkladıkları "ilişkileri askıya alma" kararının halen geçerli olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcı doçentlik ile ilgili açıklamalarının ardından YÖK'ten ilk adım geldi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası yeni darbe senaryoları bitmek bilmezken, dün Türkiye gazetesinin manşetten verdiği AK Parti hükümetine yönelik yeni darbeyi ulusalcıların yapacağı yönü
Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin Alman firmaları takibe aldığı iddiası üzerine Alman şirketlerin yöneticileriyle buluştu. Bakan Zeybekçi de toplantının ardından bilgi verdi.
Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD'nin, Körfez krizinin barışçıl yollarla çözülmesini desteklediğini bildirdi.
Son dönemde yaşanan protestolarla dünya basınının gündeminden düşmeyenb Venezuela ile ilgili çok çarpıcı bir açıklama geldi. CIA Direktörü Pompeo, ABD’nin Venezuela hükümetini devi
Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı İnşaat, Elektro-Mekanik, İnce İşler ve Araç Alımı ihalesine ilişkin açıklama yaptı.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsünün Türkiye ile ilgili açıklamasını kınadı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhuriyet gazetesi yöneticileri ve yazarları hakkındaki davanın iddianamesinin FETÖ üyeliğinden yargılanan bir savcı tarafından düzenlendiği iddial
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, İsrail'in Mescid-i Aksa çevresindeki metal dedektörleri kaldırmasını memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi.