Kilis'te Dağ Hudut Karakoluna ateş açılması sonucu 1 astsubay şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı. Çıkan çatışmada bir IŞİD mensubu ölü ele geçirildi.
Kilis'te Suriye tarafından açılan ateş sonucu bir astsubayın şehit edilmesinin ardından TSK'nin IŞİD mevzilerini vurdu. TSK tanklarının Suriye'ye ateş açtığı, bir IŞİD militanının
IŞİD'in kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucu şehit olan Astsubay Yalçın Nane'nin 2 aylık evli olduğu ve bölgeye geçici görevle gönderildiği ortaya çıktı.
Memleket meselelerine vizyonel bakış açıları geliştiren önemli entelektüellerden yazar Alev Alatlı ile sanattan siyasete, sivilleşmeden ‘mahalle baskısına’ kadar pek çok mevzuyu konuşt
Diyarbakır Şehitlik semtinde polise uzun namlulu silahlarla çarpraz ateş açıldı. Bir polis şehit oldu, bir polis de yaralandı.
İsrail’den gelen ‘İran ve IŞİD tehdidine karşı Türkiye ile anlaşmanın yolu bulunmalı’ açıklamasının ardından Türk Dışişleri, normalleşme için adımın İsrail tarafından atıl
Suruç patlamasından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili olarak bir hacker timi tarafından siber saldırı açıklaması geldi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bülent Arınç'ın "Ölenlerin arasında HDP'li yöneticiler yok" açıklamasına yanıt verdi.
Afganistan'da hükümet 'şiddet kültürü'nün çocuklar arasında yayılmasını engellemek amacıyla oyuncak silahlara yasak getirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç ve Ceylanpınar'da yaşanan terör eylemlerine ilişkin HDP'yi eleştiren bir açıklamada bulundu.
Suruç'ta 32 kişinin ölümüne yol açan bombalı saldırıyı düzenleyen Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün ailesi evlerini terk etti.
Beyaz Saray, Obama yönetiminin Guantanamo tutukevinin kapatılmasına yönelik çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu açıkladı
Tunceli'de jandarma karakoluna ateş açılması sonucu bölgede operasyon başlatıldı
Cemaat’in yayın organı Zaman gazetesi yazarı Ahmet Uran Alkan, “İstikbâl TKP'nin!” başlıklı bir yazı kaleme alarak gelecek genel seçimde TKP’ye oy vereceğini açıkladı.
Suruç'taki hain saldırıda hayatını kaybeden Alican Vural'ın babası HDP'ye isyan etti. Oğlunun Suruç'a gittiğinden haberi olmadığını söyleyen baba, HDP'lilerin cenazeyi propaganda aracı