Yazar Orhan Pamuk, canlı yayında Türkiye gündemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu...
MHP'ye yakınlığıyla bilinen Ortadoğu gazetesi, Sözcü yazarının Devlet Bahçeli hakkında ortaya attığı iddialara sert tepki gösterdi.
Türkiye Yazarlar Birliği ve Haşimi Yayınları işbirliğiyle Türkiye Arapça Kitap Fuarı 12-21 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da başlıyor
“Âkif gibi çağının şahidi olabilmek” başlıklı yazımın devamı niteliğinde, Ekim 2011’de İstanbul’da gerçekleştirilen “Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Milli Birlik ve Bütünlük Se
Kapatın sosyal medya araçlarını, bırakın köşe başı canavarı yazarları okumayı… Birbirinizin gözleri içine bakın ve konuşun.
Yazar Alev Alatlı, aşiret yapısının ağır bastığını söyleyerek bunun bir Kürt sorunu olduğunu ve çözümü engellediğini anlattı.
İsrail televizyonu Kanal 2 televizyonu, İsrailli ve Türk yetkililerin 2 hafta içinde bir araya gelerek 2 ülkenin ilişkilerini masaya yatıracağını yazdı.
Diyarbakır ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler hakkında, 24 TV yorumcusu, gazeteci-yazar İlhami Işık, Star.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu.
Diyarbakır'da 1750 yıllık tarihi Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi'nin Papazı Yusuf Akbulut ve ailesi çatışmalar nedeniyle Sur'dan beyaz bayrakla kaçtı. Al Jazeera'ye konuşan Akbulut, "Ezan
RTÜK, Beyaz Show'a telefonla bağlanıp PKK propagandası yapan Ayşe Çelik nedeniyle, Kanal D'ye 850 bin lira ceza verdi.
Times gazetesi, Türkiye ve Rusya'nın Suriye topraklarında çatışmaya girebileceğini yazdı.
Diyarbakır'da 1750 yıllık tarihi Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi'nin Papazı Yusuf Akbulut ve ailesi çatışmalar nedeniyle Sur'dan beyaz bayrakla kaçtı. Al Jazeera'ye konuşan Akbulut, "Ezan
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, 'Cenevre’deki görüşmede diplomatik sürecin ilerletilmesi amaçlanıyor' dedi...
Taraf Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Bülent Onur Şahin, "iftira" suçundan yargılandığı davada 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
UNRWA, İsrail işgal ordusunun 2014 yazında Gazze Şeridi'ne açtığı savaşta atılan patlayıcıların kalıntılarından yüzde 75'inin henüz yok edilmediğini açıkladı.