Gazeteci-yazar Resul Tosun, 14 Aralık 2015 tarihinde 34 ülkenin katılımıyla kurulduğu ilan edilen Teröre Karşı İslam İttifakı ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
ABD halkı, Beyaz Saray yönetiminin 'demokrasi ihracatı' adı altında Müslüman ülkelere müdahale ederek rejim değişikliklerine girişmesine karşı çıktı
ABD Kongresi'nin ziyaretçi merkezinde silah sesleri yükseldi. Olay sonrası hem ABD Kongresi hem de Beyaz Saray giriş çıkışlara kapatıldı.
Aydınlık gazetesi yazarı ve Vatan Partisi yöneticisi emekli general Naci Beştepe bugünkü “RTE’yi Sevmem, ABD’ye Vermem” başlıklı bir yazı kaleme aldı.
ABD'de silah lobisinin en büyük destekçisi olan Ulusal Silah Derneği (NRA), bir yazar görevlendirip masalları yeniden yazdırdı. Çocuk masallarına silah eklenmesi tartışma yarattı.
Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'ndan mültecilere skandal bir teklif sunuldu. 250 bin euro’luk (yaklaşık 800 bin TL) yatırım yapabilecek olan sığınmacılara, ‘imtiyazlı muamele’ uygula
Yahudi asıllı Amerikan vatandaşı Braham Livni edepsizce ve övünerek müslümanların halini anlatmış ama gerçekleri yazmış. Hepimiz oturup dindarlığımızı ve müslümanlığımızı gö
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan'ın Lahor şehrindeki terör saldırısıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
İndependent gazetesinde yayınlanan Türkiye yazısı, tüm dünyada ses getiren Yasmin Ahmed açıklamalarda bulundu.
İnternethaber.com yazarı Mustafa Bostancı bugünkü 'Erdoğan gitsin' başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gitmesini isteyenlere cevap niteliğinde bir yazı kaleme aldı.
Tarihçi-yazar Erhan Afyoncu, Belçika'nın kuruluş tarihiyle ilgili önemli detayları okuyucularıyla paylaştı.
AK Parti bünyesinde bir anayasa komisyonu kurduklarını belirten Başbakan Davutoğlu, 1 ay içinde Anayasa yazım çalışmalarını tamamlamayı planladıklarını söyledi.
Akıllı telefonlarla uyumlu olacak ilk 3D yazıcı OLO, çabukluğu ve pratikliği ile sunulmaya hazırlanılıyor.
The Guardian gazetesi, Avrupa’nın “şüpheli teröristler” listesindekilerin Türkiye’ye seyahat etmesine bilinçli olarak göz yumduğunu yazdı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, 'Müslüman karşıtı söylemler sadece DAEŞ’e hizmet ediyor' başlıklı bir makale yazdı.