Londra merkezli The Economist dergisi, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in ABD Başkanı Donald Trump'ı tahtından ederek 'dünyanın en güçlü adamı' koltuğuna oturduğuna yazdı.
Bosna Hersek edebiyatı önemli bir kalemini daha kaybetti: Isnam Taljic vefat etti.
Film çekmek için İstanbul'a gelen Suriyeli yönetmen Muhammed Bayazid bıçaklı saldırıya uğradı.
Şırnak'ta, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan'�
Dünya Müslüman ALimler Birliği Başkanı Karadavi, Mısır hapishanelerinde tutuklu bulunan kızı için 'açık mektup' yazdı.
İgor Molotov; Türkiye'nin bağımsızlık adımları atarak Ortadoğu'nun temel gücü haline geldiğini, bunun da ABD'yi rahatsız ettiğini yazdı.
Türkiye ile ABD arasındaki vize krizi ile ilgili ABD'den bir son dakika haberi daha geldi... ABD Dışişleri Sözcüsü "Diplomatik misyon çalışanımızın tutuklanmasından dolayı hayal kırı
Kommersant gazetesi, Rusya'nın Türkiye'ye S-400 hava savunma sistemi teknolojisinin transfer edilmesi için anlaşmakta aceleci davranmayacağını yazdı.
Güvenlik Bilimleri Uzmanı Mete Yarar'dan günümüzde yaşananları daha iyi anlamamızı sağlayacak bir baş ucu kitabı daha; Büyük İhanet... Geçtiğimiz yıl yayınlanan "
Cumhurbaşkanı'nın Sırbistan ziyaretini AB'ye bir meydan okuma olarak gören Alman basını,Türkiye'nin bölgede ekonomik adımlar attığını yazdı.
Türk Hava Yolları ile Lufthansa arasındaki rekabete dikkat çeken Der Spiegel dergisi, mega havaalanının yapımının hızla devam ettiğini yazdı
Ali Bayramoğlu geçen ay aramızdan ayrılan Şerif Mardinin sosyal bilimler literatürüne katkılarını, kendinden sonraki akademisyenler kuşağına bıraktığı nesnel bilim anlayışını ya
Yeni Şafak gazetesi yazarlarından Mehmet Acet bu gün ki yazısında 2 gün önce başlayan İdlib operasyonuna değindi.
Star gazetesi yazarı ve Kanal 24ün TV programcısı Ersoy Dede kredi kartı şebekesinin son kurbanı oldu. Dolandırıcılar Ersoy Dedenin hesabından 1500 TL çektiler.
'Chateaubriand'ın Endülüs'le ilgili eski bir risalesini okurken fark edecektim. Reconquista sırasında Endülüs Müslümanları kılıçtan geçirilirken, kabristanlar da bundan payını almışt