Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komando ve zırhlı birliklerinin konuşlandığı bölgelerden biri de PYD kontrolündeki Afrin'i en yüksek noktadan görmeyi sağlayan Bereket Dağı...
Başbakan Yardımcısı Işık, Myanmar'dan kaçan Arakanlı Müslümanlar için yerleşim merkezi kurulmasının planlandığını söyledi.
Londra merkezli The Economist dergisi, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in ABD Başkanı Donald Trump'ı tahtından ederek 'dünyanın en güçlü adamı' koltuğuna oturduğuna yazdı.
Antalya’nın Korkuteli ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararıyla Yargıtay Tetkik Hakimliğine getirildi.
Myanmar'ın son dönemde Arakanlı Müslümanları Bangladeş'e geçirecek teknelerin kıyılarına yanaşmasına izin vermediği belirtiliyor.
AFP haber ajansı Irak ordusunun Kerkük'ü Peşmerge güçlerinden geri almak için askeri harekat başlattığını duyurdu. AFP haber ajansı haberi bölgedeki bir askeri kaynağa dayandırdı.
Kuzey Irak Referandumu ile birlikte başlayan tartışmalarda, dini hassasiyeti olan Müslüman Türklerle Müslüman Kürtlerin kullandıkları dil, kavmiyetçi bir dildir
Bilgi Üniversitesi çalışanı ABD'linin İstanbul Sultanahmet'i kana bulayan DAEŞ bombacılarıyla görüştüğü ortaya çıktı.
IKBY konrolündeki Kerkük kentinde terör örgütü PKK yandaşları gösteri yürüyüşü yaptı.
Irak Türkmen Cephesi Kerkük Başkanı Mehmet Seman Ağaoğlu, dünden bu yana 700 PKK'lı teröristin Kerkük'e giriş yaptığını söyledi.
Galatasaray'ın eski futbolcusu Cihan Haspolatlı, Fethullah Gülen'le yan yana yer aldığı fotoğrafla ilgili bir açıklama yaptı. Haspolatlı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu
Katalonya'nın bağımsızlık isteği, buna yönelik isyanlar ve beklentisinin askıya alınmasının 19. yüzyılda da yaşandığı Osmanlı belgelerinde ortaya çıktı
Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği, Kansas'taki "İsrail'i boykotu" yasaklayan yasayı dava etti
Şırnak'ta, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan'�
Gerçi 16. asırda İspanya’yı dünyanın en büyük emperyal gücü haline getirmiş olan krallar da Alman asıllıydı -hatta daha gerilere gidilirse İber yarımadasındaki nüfusun çoğunluğu