Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından, 15 Temmuz'da darbe teşebbüsünde bulunanlarla irtibatlı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında çeşitli unvanlarda 393 personelin görevden u
Karaman ve Zonguldak'ta sosyal paylaşım sitesi üzerinden darbe girişimini öven iki kişi tutuklandı
15 Temmuz, bir milletin demokrasi mücadelesi olarak tarihe geçti. MAZLUMDER İstanbul Şubesi eski Başkanı Cüneyt Sarıyaşar, halkın, iradesini korumak için verdiği mücadeleyi kaleme aldı.
Milli Eğitim Bakanlığı'nda paralel yapı soruşturması kapsamında 15 bin 200 personel açığa alındı. Özel kurumlarda görevli 21 bin öğretmenin lisansı da iptal edildi.
Akşam gazetesi yazarı Hüseyin Besli, demokrasi şehidi olan Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok için bir yazı kaleme aldı.
Darbe girişimi gecesi TBMM başta olmak üzere Ankara'yı vuran 6 savaş uçağının Diyarbakır'dan havalandığı ortaya çıktı.
TBMM, Ankara Emniyet ile Jandarma Genel Komutanlığını bombaladıkları ve kendilerine karşı koyan vatandaşlar MOBESE kameralarına yansıdı.
Darbe girişiminden sonra askeri bir helikopterle Yunanistan'a kaçarak siyasi sığınma talebinde bulunan 8 hainin isimleri belli oldu.
Gazeteci Ferhat Ünlü, FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi sırasında Zekeriya Öz'ün sınıra kadar geldiğini söyledi.
Darbe girişiminde, kimin neye karşı olduğu ortaya çıkmaya başladı. Çarşı da darbeye sessiz kalıp, toz duman dağılınca ortaya çıkanlardan..
Darbe girişimini Pensilvanya'dan yürüten terörist başı Fethullah Gülen, ABD'nin kendisini Türkiye'ye teslim etmeyeceğini savundu.
Suriye Devlet Başkanı Esad, darbe girişimiyle ilgili yaptığı açıklamasında "Türkiye'de yaşanılanların ne olduğu henüz net değil" dedi.
Kosova'da görev yapan ancak izinli olarak Türkiye'de bulunan Kurmay Albay Tanju Poshor, darbe girişimi soruşturmasında gözaltına alındı
Gazeteci, yazar ve sanatçılardan oluşan bir grup darbe kalkışmasına karşı bir bildiri yayınladı
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada öldürülen darbecilere din hizmetinin verilmeyeceğini bildirdi