Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları 1 Kasım'da yapılacak 26. dönem milletvekili genel seçimi için 8 Ekim'de oy kullanmaya başlayacak. Oy verme işlemi yurt dışında 25 Ekim'de sona e
Başbakan Davutoğlu'nun korucularla yaptığı görüşmede korucu sayısının arttırılması için çalışmalara başlanacağı sözünü verdiği belirtiliyor
4,5G ihalesinde Turkcell, Avea, Vodafone ve Netgsm temsilcileri, teklif dosyalarını ihale komisyonuna teslim etti.
YSK erken seçim tarihini 1 Kasım olarak duyurdu. CHP’nin ön seçimsiz seçime girme talebine ise olumlu yanıt verildi.
Yrd. Doç. Dr. Bilal Yorulmaz, Diyanet Dergisi’nde yayımlanan yazısında, dini çağrışımlı isimlerin Türk sinemasında alay edilen karakterlere verildiğine dikkat çekti.
Göçmenlerin ayak bastığı ilk ülkeye iltica başvurusu yapmasına imkan veren Dublin anlaşması imzalayan 25 AB ülkesince ihlal edilmeye devam ediyor
İngiliz gazete, bugünkü sayfalarında Tunceli'deki izlenimlerine yer verdi.
Mısır'da Giza Ceza Mahkemesi, mahkeme binasını yakmak suçlamasıyla 2 İhvan üyesinin dosyasının, idam talebiyle müftülüğe gönderilmesine karar verdi.
Erken seçim AK Parti’de “ağabey”lere yeniden kapıyı aralıyor. Genel Başkan Davutoğlu üç dönem kuralını esnetecek şekilde tüzük değişikliği talimatı verdi. Böylece hem mevcut 26
Meclis Başkanı İsmet Yılmaz'la görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin yenilenmesine karar verdi. Cumhurbaşkanı bugün saat 11'de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kabul edecek.
Sınır ötesindeki hareketliliği istihbarat tespit etti: Ağır kayıp veren teröristler, ABD'nin PYD'ye verdiği silahlarla Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışıyor.
Şimdi sorulması gereken şey şu: bir şeyin dinde olup olmadığını belirleyen şeyin kendisi nedir? Bu kendiye yönelik bilgiyi nerede bulacağız, üzerinde uzlaşılması mümkün bir veri var
Times gazetesi Avrupa'daki mülteci kriziyle ilgili haberine Türkiye'den Yunan adalarına yüzerek geçen bir Suriyeli mültecinin hikâyesine yer verdi.
Financial Times sayfalarında, Türkiye'de güvenlik güçleri ile PKK arasındaki artan çatışmaların ülkenin güneydoğusunda ekonomik yaşamı olumsuz etkilediğini vurgulayan bir habere yer ve
Port Said'de bir karakola düzenlenen saldırıyla ilgili davada İhvan lideri Bedii ve 18 yöneticiye müebbet hapis cezası verildi.