İmamlara resmi nikah yetkisinin verilmesiyle ilgili tartışmalar devam ederken CHP'li vekil papazların ve hahamların haklarını istedi.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek katıldığı programda Motorlu Taşıtlar Vergisi zammı için kısa süre içerisinde açıklanacağını söyledi.
ir Diyanet personeli tarafından diyanet personelinin faiz hassasiyeti ile ilgili araştırma ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Sakarya iline bağlı 16 ilçede görev yapan 368 diyanet personeli i
Katalonya özerk bölgesi lideri Carles Puigdemont, Katalan hükümetinin verdiği sözlerden bir milim bile sapmayacağını söyledi.
Amerika Müslümanlar Birliği tarafından, New York eyaletinin Long Island bölgesinde hizmet verecek Süleymaniye Camii ve Eğitim Merkezi'nin inşasına başlandı.
Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD’nin Suriye’de terörist gruplara destek verdiğini ve bunun ülkedeki teröristlerin yok edilmesinin önündeki en büyük engel olduğun
Selimiye Kışlası'ndaki darbe faaliyetleri ile Üsküdar Çevik Kuvvet'in işgal girişimine ilişkin yürütülen FETÖ davasında ara karar verildi.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 17’inci gününde devam ediyor. Zırhlı araçlar ile gerçekleşen tatbi
İspanya'nın doğusundaki Katalonya özerk yönetimi parlamentosu, 9 Ekim'de tek taraflı bağımsızlık ilan etmeye hazırlanıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimine ilişkin davada karar çıktı. 22 sanığa 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
Amerikan Temsilciler Meclisi, ülkede kürtaj yapımını zorlaştıracak bir karar aldı. Temsilciler Meclisine göre hamileliğin 20'nci haftasından sonra kürtaj yapan doktorlara para ya da beş y
Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki sözlerine cevap verdi
Rusya Başbakan Yardımcısı Arkady Dvorkovich, Rusya'nın 2018 yılı başından itibaren Türkiye'den en az 50 bin ton domates alımına izin verileceğini söyledi.
Zamanın oğulları daha az uyur, daha az yer, daha az konuşur ve kalan vakitleri hayır hasenat işleri ile geçirmeye gayret gösterirler. Vakit hırsızlarını yaşamlarından uzaklaştırır ve
Erdoğan'ın 41 ay sonra başkanlık edeceği AK Parti kampına davet edilen isimlerden Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik olumlu yanıt verdi, Abdullah Gül ise kampa katılmayacağını açıkladı.