Tillerson'un görevden alınmasının ardından ABD Dışişleri Bakanlığı Kamu Diplomasisinden Sorumlu Müsteşarı Goldstein'in de görevine son verildi.
İran'ın eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın yardımcısı Hamid Bakayi'ye yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle verilen 15 yıl hapis ve kırbaç cezası onandı.
Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışmak üzereRusya Ulusal Nükleer Araştırma Üniversitesi'nden mezun olan 35 Türk öğrenci Türkiye'ye geliyor.
İran'ın'da düşen ve içindeki yolcuların tümünün hayatını kaybettiği uçak kazasının ardından bölgede yaşanan Bahtiyari halkı, Başaran ailesinin izin vermesi halinde bir anıt yaptı
PKK yandaşları, Afrin harekatına destek veren Avrupa ülkelerine, bu desteğin bedelini ödeyecekleri tehdidinde bulundu.
İzmir'de, uyuşturucu parası istediği için oğlunu öldüren baba hakkında 15 yıl hapis cezası verilirken, kanser hastalığının 3. evresinde olması dolayısıyla tahliye edildi.
İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın Ramallah kenti yakınlarında öğrencilerinin düzenlediği gösteriye müdahalesinde, 8 Filistinliyi vurdu. Askerler yaralı Filistinlilerin tedavisine izin v
Uluslararası Myanmar Bağımsız Araştırma Misyonu Başkanı Darusman, Myanmar'da Müslümanlara yönelik şiddet olaylarını içeren rapor hakkında bilgi verdi.
FETÖ'nün Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda 25 muvazzaf subay hakkında gözaltı kararı verildi.
Eğitim Bakanı Sabri Saidam’ın verdiği bilgiye göre, İsrail, 340 Filistinli üniversite öğrencisini alıkoyuyor.
Gazze'deki Filistinli çocuklar, uçurtmalarla uluslararası topluma Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'na (UNRWA) destek verme çağrısında bulundu.
Afrin'de terör örgütü YPG, sivillerin çıkışına izin vermiyor. Sivillerin engellendiği ana dair görüntüler ortaya çıktı.
Düşünce Mektebi yazarlarından Arif Arcan 12 Mart muhtırasının tüm detaylarını yazdı.
Medyada Nurettin Yıldız'a karşı başlatılan linç kampanyası sonrasında 'Fetva' konusunu yazan Murat Bardakçı kendisine yönelik tepkiler nedeniyle ikinci bir yazı daha yazdı. Özellikle Fa
İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden yapılan yazılı açıklamada, "Yüce dinimiz İslam, Rabbimizin son olarak insanlığa gönderdiği ve kıyamete kadar geçerli bir ilahi mesajdır"