Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ekonomik açıdan yetersiz ailelerin çocuklarından katılım payı alınmamasına yönelik çalışma başlattı.
Terör devleti İsrail, Gazze’ye yönelik ablukayı kırmayı amaçlayan İsveç ve Norveçli aktivistlerin girişiminin provokasyon olduğunu iddia etti.
Malezya ve Endonezya kıyılarına, yaklaşık 1500 Rohingya Müslümanı ve Bangladeşli göçmenin bulunduğu kaçak tekneler vurdu.
TÜBİTAK'ta 'usulsüz işe alım yapıldığı ve terör örgütüne para toplandığı' gerekçesiyle iddianame hazırlandı.
Keşmir'de yargılanmadan ve sorgulanmadan hapishanede tutulan direnişçiler açlık grevi başlattı
Nevşehir 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Mavi Marmara Gemisi'nde bulunan Anadolu Ajansı (AA) muhabirinin açtığı davada İsrail'i 40 bin lira manevi ve 6 bin 103 lira maddi tazminata mahkum etti
Mısır'da Sisi yönetiminin Adalet Bakanı Mahfuz Sabır yargı mensuplarının toplumun yüksek tabakalarından olması gerektiğini söyledi ve “Bir çöpçünün oğlu yargıç olamaz” ifadeleri
Gazze’ye yönelik ablukayı kırmayı amaçlayan İsveç ve Norveçli aktivistler, balıkçı teknesiyle İsveç'in Göteborg şehrinden yola çıktı.
Yemen'de Husilere karşı hükümetle birlikte örgütlenen Halk Direniş Güçleri, ülkenin güneyindeki Şebve ilinde bulunan El-Musaynaa bölgesini Husilerden geri aldı
ABD'de Türkiye adına lobi faaliyetleri yürüten ekibe CIA eski direktörü Porter Goss da eklendi. Goss, enerji güvenliği ve "terörle mücadele" alanında lobi faaliyetleri yürütecek
Doğu ve Güneydoğu'da uzun yıllardır faaliyet gösteren BDP/HDP ikna heyetleri ilk kez partiden isimler tarafından kamuoyuna açıklandı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mitingleri için Çorum ve Amasya'daydı. Kılıçdaroğlu, ezan okunduğu sırada partililerle birlikte 'alkış eylemi' yaptı.
Sina'da aşiretler, ordunun operasyonlarına istihbari ve askeri destek vermek için iki grup kurdu
Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, "Patatesle ilgili stok miktarlarını kontrol ederek bir çalışma yaptık. Çalışma müfettişlerce detaylandırılıyor" dedi.
İsveç'te göçmen ve İslam karşıtı politikalarıyla tanınan İsveçliler Partisi, son seçimde beklenen başarıyı elde edemeyince feshedildi.