Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, mülteci sorununa ilişkin Batı dünyasının üzerine düşen yükümlülüğü yerine getirmediğini söyledi.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Ortadoğu'da istikrarın bozulduğunu ve Arap baharının kışa döndüğünü söyledi
İHH Başkanı Bülent Yıldırım, katıldığı 24 canlı yayınında Mavi Marmara saldırısı ve süren davaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Diyarbakır'da ticaret odası, sanayi odası ve iş adamları derneklerinin de aralarında bulunduğu STK'lar, seçim öncesi yaşanan gerilimin son bulmasını istedi
Irak'taki Türkmen kenti Tuzhurmatu'da şiddet yeniden alevlendi. Çarşamba günü silahlı saldırı ve kundaklama olaylarında 2 Türkmen hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Savcı Kiraz'ın, DHKP-C tarafından çekilen, şakağına silah dayalı fotoğrafını Twitter üzerinden yayınlayan ve örgüt propagandası yapmakla suçlanan dört gazeteciye soruşturma başlat�
Irak'ta ABD öncülüğündeki koalisyon ve güvenlik güçlerinin IŞİD'e yönelik operasyonlarında, örgüt militanı 121 kişinin öldürüldüğü, 28'inin yaralandığı açıklandı.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın nükleer savaş tehditlerinin kabul edilemez, istikrar bozucu ve tehlikeli olduğunu söyledi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ''TOKİ’nin yaptırdığı sosyal konutlarda artık 1+1 dairelere izin vermiyoruz.'' açıklamasında bulundu.
Canary Mission isimli site, ABD'de Filistin yanlısı üniversite öğrencileri, akademisyenler ve kurumları içeren bir veri bankası kurdu. Site bu kişilerin çalıştıkları işlerden kovulmalar
Iraklı Şii lider Mukteda Sadr, Şii milislerin 'Anbar operasyonu' için kullandığı 'Emrindeyiz Ey Hüseyin' ismini eleştirdi ve yeni isim önerdi: "Emrindeyiz ey Anbar"
Yerli yolcu uçağı projesinin tanıtımını Başbakan Davutoğlu yaptı. Yüzde yüz yerli uçak 70 kişi kapasiteli olacak ve bölgesel uçuşlarda kullanılacak.
Pervari ve Eruh ilçelerinde bulunan Yazlıca ve Yassı Dağı bölgeleri 'geçici güvenlik bölgesi' ilan edildi
İngiltere'de ilkokullarda dağıtılan ve radikallik testi olarak adlandırılan anketlerde yer alan sorular fişlenme olarak değerlendiriliyor
Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde (DTCF) karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan gerginlik nedeniyle eğitime ara verildi.